English Section Greek Section Company Profile Our Philosophy Testimonials Contact Info Email Us Employment Homepage
Gift Registries Greece Guides Cultural Sites
Greek Islands
Greek Destinations
Search Destinations
Find Hotel
Name
Search
Outgoing packages
Ταξίδια στο Εξωτερικό: North America


Days / Overnights





Day 1


Αθήνα - Νέα Υόρκη

Αθήνα - Νέα Υόρκη

Νέα Υόρκη Wall Street

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την Νέα Υόρκη, την Μεγαλούπολη που, αν δεν έχουμε πάει, όλοι φανταζόμαστε πως την γνωρίζουμε από τις ταινίες που έχουμε παρακολουθήσει, αλλά που, όμως, ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας που βρίσκεται στην καρδιά του Μανχάταν. Πρώτη γνωριμία με την πόλη. Περπατήστε με τον Ξεναγό σας την 5η λεωφόρο με τα στολισμένα μαγαζιά και φυσικά το Κέντρο Ροκφέλερ (Rockefeller Center).

Day 2


Νέα Υόρκη: Ξενάγηση πόλης

Νέα Υόρκη: Ξενάγηση πόλης

Νέα Υόρκη

Πρωινή ξενάγηση των αξιοθέατων για τα οποία φημίζεται η πόλη. Θα δούμε το άγαλμα του Χριστόφορου Κολόμβου, το Λίνκολν Σέντερ (Μετροπόλιταν Όπερα - Φιλαρμονική), το Σέντραλ Παρκ, το Πανεπιστήμιο Κολούμπια (Columbia), το μνημείο του στρατηγού Γκραντ, τον ποταμό Χάτσον (Hudson), το Χάρλεμ, την 5η λεωφόρο με τα παγκοσμίως γνωστά μουσεία Κούγκενχαιμ, Μετροπόλιταν και Φρικ Κολέξιον. Συνεχίζεται η ξενάγηση μας στο Γκρίνουιτς Βίλατζ, το Σόχο, τη Μικρή Ιταλία, την Τσάϊνα Τάουν και Γουόλ Στριτ. Θα περάσουμε από την Προβλήτα 17 (South Street Seaport, Pier 17) που αποτελεί ένα "must" στην ζωή της πόλης. Θα τελειώσουμε με μία επίσκεψη στο Μέγαρο των Ηνωμένων Εθνών. Για το βράδυ μην παραλείψετε να δείτε μία παράσταση Μιούζικαλ στα φημισμένα θέατρα του Μπροντγουέη η απολαύστε ένα ποτό βλέποντας όλη την Νέα Υόρκη στα πόδια σας.

Day 3


Νέα Υόρκη

Νέα Υόρκη

Νέα Υόρκη

Για σήμερα προτείνουμε μια μικρή κρουαζιέρα με καράβι γύρω από το νησί του Μανχάταν, όπου μπορείτε να δείτε την ενδιαφέρουσα όψη του ποταμού Χάτσον και Ίστ Ρίβερ (Hudson & East River), τις διάφορες μικρές και μεγαλύτερες Γέφυρες που συνδέουν το Μανχάταν με την γύρω ευρύτερη περιοχή και φυσικά την διπλανή Πολιτεία του Νιου Τζέρσι (New Jersey). Επίσης θα πλεύσουμε δίπλα από το άγαλμα της Ελευθερίας, χαρισμένο από τη Γαλλία στις ΗΠΑ. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε ένα ή περισσότερα από τα Μουσεία: Guggenheim, Museum Of Modern Art (Moma), Natural History ,Whitney Museum Of Art ή και μία διαφορετικής φύσεως επίσκεψη στα πολυκαταστήματα Bloomingdale's, Saks Fifth Avenue κ.α. Μπορείτε το βράδυ να προγραμματίσετε μια επίσκεψη στην Προβλήτα 17 (South Street, Seaport, Pier 17). Κανείς δεν μπορεί να πει ότι είναι «ΙΝ» αν δεν το επισκεφθεί. Τα καταστήματα της περιοχής, το ιστιοφόρο και τα άλλα πλοία, το Μουσείο, θα σας κρατήσουν το ενδιαφέρον να μείνετε στην περιοχή και να διασκεδάσετε στα διάφορα κέντρα και εστιατόριά της και να απολαύσετε μια διαφορετική όψη της φωτισμένης γέφυρας του Μπρούκλιν και το Μπρούκλιν. Η περιοχή προσφέρεται και για την βραδινή σας έξοδο καθώς και οι κοντινές περιοχές Σόχο - Soho, Λιτλ Ίταλι (Little Italy), Τρίμπεκα (Tribeca) κ.α.

Days 4 - 5


Νέα Υόρκη

Νέα Υόρκη

Νέα Υόρκη τη νύχτα

Δυο ημέρες ελεύθερες να απολαύσετε την Νέα Υόρκη που είναι μαγευτική την εποχή αυτή των Χριστουγέννων. Οι εκδηλώσεις εκτείνονται από την Τάιμς Σκουέρ μέχρι την Τσάιναταουν ενώ στο Σέντραλ Παρκ διεξάγονται χειμερινά αθλήματα. Προτείνουμε επίσης μια ολοήμερη εκδρομή στην Ομοσπονδιακή Πρωτεύουσα (Ουάσινγκτον) που είναι το αντιπροσωπευτικό κέντρο της Ιστορίας των Παραδόσεων και του Γοήτρου του Αμερικανικού Λαού. Θα δούμε τα μνημεία των Πρόεδρων: Ουάσιγκτον, Τζέφερσον, Λίνκολν, τον Λευκό Οίκο, Καπιτώλιο, το Ανώτατο Δικαστήριο, την Εθνική Πινακοθήκη, το Μέγαρο των Εθνικών Αρχείων, το Σμιθσόνειο Ινστιτούτο και τους τάφους των Κένεντι. Επιστροφή αργά το βράδυ.

Day 6


Νέα Υόρκη - Αθήνα

Νέα Υόρκη - Αθήνα

Νέα Υόρκη Μανχάταν

Τελευταία ημέρα του ταξιδιού μας. Επωφεληθείτε από τον ελεύθερο χρόνο σας για να συμπληρώσετε τις αγορές σας ή να δείτε κάποιο Μουσείο. Αργά το μεσημέρι, θα ξεκινήσουμε για το ταξίδι της επιστροφής στην Αθήνα.

Day 7


Αθήνα

Αθήνα

Νέα Υόρκη

Άφιξη στο Αεροδρόμιο, γεμάτοι υπέροχες αναμνήσεις από το ταξίδι μας!