English Section Greek Section Company Profile Our Philosophy Testimonials Contact Info Email Us Employment Homepage
Gift Registries Greece Guides Cultural Sites
Greek Islands
Greek Destinations
Search Destinations
Find Hotel
Name
Search
Outgoing packages
Travel to: Spain


Days / Overnights





Day 1


Αθήνα - Βαρκελώνη

Αθήνα - Βαρκελώνη

Βαρκελώνη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Καταλονίας, την Βαρκελώνη. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη.

Day 2


Βαρκελώνη

Βαρκελώνη

Barcelona, Spain

Μετά το πρόγευμα κάνουμε ξενάγηση της πόλης. Επίσκεψη στο λόφο Μόνζουϊκ με την πανέμορφη θέα στο παλιό και νέο λιμάνι, στο άγαλμα του Χριστόφορου Κολόμβου, στην γοτθική συνοικία (Μπάριο Γκότικο) με τον Καθεδρικό Ναό της Σακράδα Φαμίλια, την εκκλησία της Αγίας Οικογένειας του Αντόνιο Γκαουντί και στο παραδοσιακό ισπανικό χωριό Πουέμπλο Εσπανιόλ, που δημιουργήθηκε για τη Διεθνή Έκθεση του 1929, μια μικρογραφία χαρακτηριστικής Ισπανικής αρχιτεκτονικής. Και τέλος θα επισκεφθούμε το Ολυμπιακό χωριό και το Ολυμπιακό Στάδιο όπου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες το 1992. Χρόνος ελεύθερος για αγορές από τα περίφημα πολυκαταστήματα Corte Ingles.

Day 3


Βαρκελώνη

Βαρκελώνη

Barcelona, Spain: -A look at the city from Parc Guell

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και ημέρα ελεύθερη. Κάντε την βόλτα σας στο λόφο του Ντιμπιντάμπο και απολαύστε μια ακόμα πανοραμική θέα της πόλης. Επισκεφτείτε το πιο διάσημο πάρκο της Βαρκελώνης, Πάρκο Γκουέλ, που φέρει επίσης την υπογραφή του γνωστού Καταλανού αρχιτέκτονα Gaudi και χαλαρώστε απολαμβάνοντας τα εντυπωσιακά δημιουργήματα του. Περπατήστε στο Ολυμπιακό χωριό και απολαύστε τον καφέ σας στις πιο πολυσύχναστες καφετέριες της πόλης. Επίσης επισκεφτείτε το ενυδρείο, ένα από τα πιο σημαντικά της Ευρώπης, στο οποίο θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε τη μαγεία του θαλάσσιου βασιλείου.

Day 4


Βαρκελώνη

Βαρκελώνη

Barcelona, Spain: Costa Brava

Και σήμερα η μέρα είναι ελεύθερη. Ας την αφιερώσουμε στον πολιτισμό και στα ψώνια! Μπορεί να θέλετε να επισκεφθείτε δύο από τα πιο σπουδαία Μουσεία της Καταλονίας, το Μουσείο του Πικάσο και η Εθνική Πινακοθήκη Τέχνης της Καταλονίας. Οι φίλοι της Μπάρτσα, της μόνης ομάδας στον κόσμο χωρίς διαφήμιση στη φανέλα, μπορούν να επισκεφθούν το Camp Nou, το τεράστιο γήπεδό της, 98.800 θέσεων! Ρωτήστε πώς μπορείτε να επισκεφθείτε την Κόστα Μπράβα, ή αφεθείτε στην μαγεία των πολλών και καλών αγορών που μπορείτε να κάνετε στην πόλη!

Day 5


Βαρκελώνη - Αθήνα

Βαρκελώνη - Αθήνα

Barcelona, Spain

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Αθήνα. Ευχαριστούμε που ταξιδέψατε μαζί μας.

Photo Albums


Catalonia Barcelona Plaza




Catalonia Barcelona Plaza Hotel


Catalonia Barcelona Plaza Hotel Reception


Catalonia Barcelona Plaza Hotel Room


Catalonia Barcelona Plaza Hotel


Catalonia Barcelona Plaza Hotel


Catalonia Barcelona Plaza Hotel


Catalonia Barcelona Plaza Hotel
Class: 4-Star Hotels
Location: Barcelona, Spain

The hotel features 347 rooms, 9 of which are suites; they are well equipped with all the comfort that a superior class hotel has to offer.

The hotel also provides 9 different event rooms for meetings, conventions, congresses, banquets etc, with a maximum capacity for 700 people.

For those leisure moments, clients are able to relax in our heated swimming-pool and solarium or enjoy our Fitness Center.

Clients are able to enjoy the finest delicatessen at the 'Gourmet Plaza' restaurant, have a delicious coffee at the Cafeteria 'La Oca' or taste the delicious cocktails in the 'Piano Bar'.

Opened in 1993, the Catalonia Barcelona Plaza Hotel is ideally located in the Plaza España, the best professional area of Barcelona. With La Fira de Barcelona and Palau de Congressos de Barcelona only a short distance away, it is an ideal hotel for business and leisure clients as it has good travel connections with the main tourist areas and city center. There is a bus stop right in front of the hotel to take you directly to El Prat airport.

More Information and Photos for Catalonia Barcelona Plaza