English Section Greek Section Company Profile Our Philosophy Testimonials Contact Info Email Us Employment Homepage
Gift Registries Greece Guides Cultural Sites
Greek Islands
Greek Destinations
Search Destinations
Find Hotel
Name
Search
Outgoing packages
Outbound Packages


Days / Overnights





Day 1


Αθήνα - Μαδρίτη

Αθήνα - Μαδρίτη

Μαδρίτη

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση για την ισπανική πρωτεύουσα. Η πρωτεύουσα της Ισπανίας, είναι κτισμένη σε οροπέδιο στο κέντρο της Ιβηρικής χερσονήσου και της Περιφέρειας της Καστίλης. Μετά την τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη βόλτα στο μεγάλο εμπορικό δρόμο της πόλης, τη Γκραν Βία. Απολαύστε τον καφέ ή τα ψώνια σας στην πιο εξεζητημένη και κοσμοπολίτικη συνοικία, τη Σαλαμάνκα και το βράδυ πάρτε το ποτό σας στη Σάντα Άννα και αφεθείτε στους έντονους ρυθμούς της.

Day 2


Μαδρίτη - Κόρδοβα και Σεβίλλη, οι πολυτραγουδισμένες!

Μαδρίτη - Κόρδοβα και Σεβίλλη, οι πολυτραγουδισμένες!

Cordoba

Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για την Σεβίλλη, πρωτεύουσα της εκμαυλιστικής Ανδαλουσίας. Στάση και ξενάγηση στην Κόρδοβα (Κόρντομπα), όπου θα επισκεφθούμε το μεγάλο Τζαμί Μεθκίτα, σιωπηλό τέμενος σήμερα, με 850 ασπροκόκκινες κολόνες και αψίδες από μάρμαρο και ψιλοδουλεμένο ξύλο. Μεγαλόπρεπο μνημείο, απομεινάρι του ισχυρού χαλιφάτου της Κόρδοβας, με αστραφτερό πολιτισμό όταν οι άλλες πόλεις της Ευρώπης ήταν ακόμα ρυπαρά χωριά! Προηγουμένως θα έχουμε κάνει τη βόλτα μας στα γραφικά στενά της Εβραϊκής συνοικίας με τα υπέροχα ισόγεια εσωτερικά αίθρια και τα λουλουδισμένα μπαλκόνια, χαρακτηριστικά της ανδαλουσιανής πόλης. Άφιξη το απόγευμα στη Σεβίλλη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

Day 3


Σεβίλλη, η ερωτική!

Σεβίλλη, η ερωτική!

Η Χορεύτρια του Φλαμένκο Πίνακας H. Nijenhuis

Σεβίλλη, η πόλη που αγκαλιάζει ο Γουαλδακιβίρ γεωγραφικά, ιστορικά, αισθητικά και πολιτισμικά και όπου ξετυλίγεται η παθιασμένη ιστορία της Κάρμεν! Η σημερινή μας ξενάγηση είναι γεμάτη αξιοθέατα. Ο Καθεδρικός Ναός της πόλης, ο μεγαλύτερος γοτθικού ρυθμού καθεδρικός ναός της οικουμένης, είναι φημισμένος για τα έργα τέχνης που φιλοξενεί, όπως έργα του Ελ Γκρέκο και του Ντιέγκο Βελάσκεθ. Εδώ βρίσκεται και ο τάφος του Χριστόφορου Κολόμβου. Το αριστουργηματικό δαντελένιο Καμπαναριό Λα Χιράλντα (χάρμα των ματιών ημέρα και νύχτα) είναι το σύμβολο της πόλης. Στη συνεχεία θα επισκεφθούμε το Αλκαζάρ, το παλάτι – φρούριο, με τα αμέτρητα δωμάτια, τα πανέμορφα αίθρια και τους καταπράσινους κήπους. Τέλος θα περιπλανηθούμε στη γραφική συνοικία της Σάντα Κρουζ, την Πλατεία Ισπανίας και την Πλατεία Αμερικής. Για το βράδυ σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε ένα Φλαμένκο στην πατρίδα του.

Day 4


Σεβίλλη - Γρανάδα, η μυθική!

Σεβίλλη - Γρανάδα, η μυθική!

Γρανάδα

Ο γύρος της Ανδαλουσίας συνεχίζεται καθώς κατευθυνόμαστε νότια. Στα δεξιά μας διατρέχουμε τα θέρετρα της Κόστα Ντελ Σολ και καταλήγουμε το απόγευμα στη Γρανάδα.

Day 5


Γρανάδα - Μαδρίτη

Γρανάδα - Μαδρίτη

Γρανάδα

Η πρωινή ξενάγηση σ’ αυτήν την πόλη, την πατρίδα του μεγάλου Ισπανού ποιητή Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα, κυριαρχείται από την πληθωρική ομορφιά της Αλάμπρα – το παλάτι της δυναστείας των Νασρίντ, ένα αριστούργημα τέχνης και αφάνταστης λεπτομέρειας στη διακόσμηση, κατασκευασμένο από άγνωστο αρχιτέκτονα από το 1338 μέχρι το 1390, φτιαγμένο από γύψο, μάρμαρο και τούβλο. Μετά οι Αραβικοί κήποι του Χενεραλίφε δίπλα στο παλάτι, ένα αριστούργημα φαντασίας στη χρήση του νερού, γεμάτοι με μοσχοβολιές από τα ατέλειωτα αναρριχητικά.

Αναχώρηση για Μαδρίτη. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίησή μας. Βράδυ ελεύθερο.

Day 6


Μαδρίτη, η μεγαλόπρεπη!

Μαδρίτη, η μεγαλόπρεπη!

Μαδρίτη

Η τέχνη και η χλιδή είναι τα κυρίαρχα στοιχεία της πρωινής μας ξενάγησης. Θα δουμε τα εντυπωσιακά μνημεία και τις πλατείες, αρχίζοντας με το κεντρικότατο σημείο της πόλης, την Πουέρτα Ντελ Σολ, όπου βρίσκεται το άγαλμα σύμβολο της πόλης. Θα δούμε επίσης την πλατεία της Θεάς Κυβέλης, την πύλη του Αλκαλά και το πάρκο Ρετίρο. Μετά ακολουθεί επίσκεψη στο ασύγκριτο Μουσείο Πράδο, τη μεγαλύτερη πινακοθήκη στον κόσμο, τόσο μεγάλη που χρειάζονται δύο γειτονικά κτήρια για να στεγαστεί, όπου θα θαυμάσουμε έργα των μεγάλων ζωγράφων Ελ Γκρέκο, Βελάσκεθ, Μουρίλιο και Γκόγια. Το Βασιλικό Παλάτι, το ξακουστό Παλάθιο Ρεάλ, αντικείμενο της δεύτερης επίσκεψής μας, θα μας εντυπωσιάσει με τα 2800 δωμάτια του, από τα οποία 50 είναι επισκέψιμα. Τϊ να πούμε για την Αίθουσα του Θρόνου; Και μόνο οι μορφές των Ολύμπιων θεών στις νωπογραφίες σε μια γωνιά της οροφής αξίζουν την επίσκεψή μας!
Απόγευμα ελεύθερο. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τις πλατείες Ντ'Εσπάνια και Μαγιόρ (Πλάθα Ντ'Εσπάνια και Πλάθα Μαγιόρ) για έναν απογευματινό καφέ...

Day 7


Μαδρίτη - Τολέδο, το ιστορικό!

Μαδρίτη - Τολέδο, το ιστορικό!

Τολέδο

Η σημερινή μας εκδρομή θα μας φέρει νότια, στην πανέμορφη μεσαιωνική πόλη του Τολέδο (75 χλμ.), παλαιά πρωτεύουσα της χώρας, περιτριγυρισμένη από τείχη και τον ποταμό Τάγο. Εδώ μεγαλούργησε ο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος (Ελ Γκρέκο) από το 1577 ως το 1614, ο οποίος, παρότι έζησε μάλλον άσημος, έμελλε μετά θάνατον να καταταγεί μεταξύ των 20 μεγαλύτερων ζωγράφων όλων των αιώνων. Μπορούμε να επισκεφθούμε το σπίτι που έζησε και να δούμε τον μεγαλύτερο από τους πίνακές του, την "Ταφή του Κόμητος Οργκάθ", στην εκκλησία Σάντο Τομέ (Αγίου Θωμά). Πλακόστρωτοι δρόμοι μας οδηγούν στα διάφορα αξιοθέατα της πόλης, και μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τον καθεδρικό ναό και το δημαρχείο. Στο δρόμο περνάμε μπροστά από μικρά εργαστήρια όπου παράγονται τα περίφημα δαμασκηνά σκαλιστά μαχαίρια και σπαθιά του Τολέδο. Μπορούμε να επισκεφθούμε κάποιο από αυτά. Πολλοί επισκέπτες δεν μπορούν να αντισταθούν στον πειρασμό να προμηθευτούν ένα δαμασκηνό σπαθί ή μαχαίρι. Επιστροφή το μεσημέρι στο ξενοδοχείο στη Μαδρίτη και απόγευμα ελεύθερο. Αν δεν είστε πολύ κουρασμένοι ευκαιρία να επισκεφθείτε, ανάμεσα στα πολλά μουσεία, το Ρέινα Σοφία (Βασίλισσα Σοφία - όπου βρίσκεται σήμερα η Γκουέρνικα του Πικάσο) ή το Αρχαιολογικό Μουσείο.

Day 8


Μαδρίτη - Αθήνα

Μαδρίτη - Αθήνα

Μαδρίτη

Πρωινό στη διάθεσή μας μέχρι την αναχώρησή μας για το αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής για Αθήνα. Τελευταία ψώνια και φωτογραφίες. Στην Ισπανία πρέπει να ξαναέλθουμε!

Meliá Galgos Superior




Meliá Galgos


Meliá Galgos


Meliá Galgos


Meliá Galgos


Meliá Galgos


Meliá Galgos


Meliá Galgos


Meliá Galgos


Meliá Galgos Δωμάτιο Standard


Meliá Galgos Δωμάτιο Deluxe


Meliá Galgos Σουίτα Junior


Ξενοδοχείο Meliá Galgos: Τζούνιορ Σουίτα
Class: 4-Star Hotels
Location: Madrid, Spain

Meliá Galgos Hotel is a luxury hotel offering fine services and facilities for both business and leisure travelers, a great choice of local and international cuisine and the comfort you require to enjoy an unforgettable stay.

Τhe hotel features 261 double rooms (143 standard rooms and 118 superior rooms), 43 Single rooms and 5 luxurious Juniors Suites, one Royal Service Floor with 45 double rooms and 1 Junior Suite, bathrooms with with hair-dryer and magnifying mirror and a pillow meny to choose from. There is also Interactive TV with a choice of videos, Fax and modem outlets, Mini-bar, Safe and a
round the clock Room Service.

There is also Restaurant Diábolo, offering a blend of international cuisine and Mediterranean cooking and nice dishes, Restaurant Serrano, with an assortment of buffet dishes, enabling guest to create their own tailor-made menu and a Piano Bar.

In the hotel's Wellness Center equipped with gym, sauna, steam bath, massage room, tanning machine and jacuzzi you can take all the tension away. From the hotel's solarium on the roof you can enjoy a different vista of the city.

Meliá Galgos Hotel is located in one of the most important business districts in Madrid, Claudio Coello, 139.

More Information and Photos for Meliá Galgos Superior