English Section Greek Section Company Profile Our Philosophy Testimonials Contact Info Email Us Employment Homepage
Gift Registries Greece Guides Cultural Sites
Greek Islands
Greek Destinations
Search Destinations
Find Hotel
Name
Search
Outgoing packages
Travel to: Hungary


Days / Overnights





Day 1


Αθήνα - Βουδαπέστη

Αθήνα - Βουδαπέστη

Βουδαπέστη

Συγκέντρωση το πρωί στο αεροδρόμιο και πτήση για Βουδαπέστη. Άφιξη, σύντομη πανοραμική περιήγηση της πόλης, μετάβαση, τακτοποίηση το μεσημέρι στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα μετάβαση στο λόφο του Γκέλερτ, όπου βρίσκεται το φρούριο Τσιταντέλα και το άγαλμα της Ελευθερίας, για να θαυμάσουμε φωταγωγημένη τη Βουδαπέστη και το Δούναβη. Το βράδυ, προαιρετική συμμετοχή σε Χριστουγεννιάτικο γλέντι με τσιγγάνικα βιολιά.

Day 2


Βουδαπέστη ξενάγηση πόλης

Βουδαπέστη ξενάγηση πόλης

Βουδαπέστη και Δούναβης

Στην ξενάγησή μας θα δούμε την πλατεία των Ηρώων με το μνημείο της Χιλιετηρίδας, θα θαυμάσουμε τη λεωφόρο Άντρασυ με τα καλοδιατηρημένα κτήρια, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου, το ογκώδες, σε ρυθμό μπαρόκ, Κοινοβούλιο και θα περάσουμε στη Βούδα από τη Γέφυρα των Λεόντων, όπου βρίσκεται ο λόφος των Ψαράδων με την εκκλησία του Ματίας (όπου εστέφοντο οι Ούγγροι βασιλιάδες). Τέλος, θα κλείσουμε με επίσκεψη στο περίφημο νησί της Μαργαρίτας. Ελεύθεροι στην πόλη.

Day 3


Βουδαπέστη (παραδουνάβια χωριά) - Βιέννη

Βουδαπέστη (παραδουνάβια χωριά) - Βιέννη

Βουδαπέστη

Ξεκινάμε για το γραφικό χωριό Αγ. Ανδρέας (χωριό πολλών καλλιτεχνών). Στάση για καφέ, περίπατος στο χωριό και συνεχίζουμε για Βίζεγκραντ (γενέτειρα του Καρλομάγνου, με ερείπια από αυτοκρατορικά ανάκτορα), άφιξη στο Έστεργκομ (παλιά θρησκευτική πρωτεύουσα των Ούγγρων). Επίσκεψη στον τεράστιο καθεδρικό ναό (όπου βρίσκεται ο θρησκευτικός θησαυρός των Ούγγρων). Συνεχίζουμε για σύνορα Αυστρίας, άφιξη νωρίς το βράδυ στη Βιέννη. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το χώρο του Δημαρχείου με την παραμυθένια χριστουγεννιάτικη αγορά και το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

Day 4


Βιέννη ξενάγηση πόλης

Βιέννη ξενάγηση πόλης

Austria, Vienna: The Schonbrunn Castle

Στην ξενάγησή μας θα επισκεφθούμε τα θερινά ανάκτορα της Μαρίας Θηρεσίας, το πασίγνωστο Σένμπρουν, που θεωρείται ισάξιο των Βερσαλλιών. Θα δούμε το ανάκτορο Μπελβεντέρε και θα περιηγηθούμε την περίφημη λεωφόρο του Ρινγκ όπου θα θαυμάσουμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Βιέννης, όπως το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα, το τετράγωνο των Μουσείων, την πύλη του Φραγκίσκου Ιωσήφ, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Ανακτορικό θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την Εκκλησία του Τάματος, τη Φωτίφ Κίρχε. Στη συνέχεια θα καταλήξουμε στον καθεδρικό ναό του Αγ. Στεφάνου και θα περιδιαβούμε την ιστορική συνοικία της ελληνικής παροικίας. Το βράδυ ελεύθεροι.

Day 5


Βιέννη - Πράγα

Βιέννη - Πράγα

Prague: Square and Church of St. Nicolas

Αναχώρηση το πρωί για σύνορα Τσεχίας, Πράγα. Άφιξη και ξεκινάμε την περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης. Θα δούμε το επιβλητικό Δημαρχείο, τον πύργο της πυρίτιδας, το αστρονομικό ρολόι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερο. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση.

Day 6


Πράγα ξενάγηση πόλης

Πράγα ξενάγηση πόλης

Prague: Square in the Old Town

Ξενάγηση της πόλης, που τόσο πολύ ύμνησε ο Γκέτε, θα θαυμάσουμε το επιβλητικό κάστρο Χρατσάνι (παλαιό ανάκτορο των βασιλέων της Βοημίας), τον Καθεδρικό Ναό, το μοναστήρι Λορέττο, την αριστουργηματική πέτρινη γέφυρα του Καρόλου, το Εθνικό θέατρο. Ελεύθερος χρόνος. Για το βράδυ σας προτείνουμε έναν περίπατο στην παλιά συνοικία Μάλα Στράνα (πανέμορφα σπίτια και γραφικοί δρόμοι)

Day 7


Πράγα - Κάρλοβι Βάρι - Αθήνα

Πράγα - Κάρλοβι Βάρι - Αθήνα

Czech Republic: Karlovy Vary

Αναχώρηση και ολοήμερη εκδρομή στην όμορφη λουτρόπολη, το Κάρλοβι Βάρι, που ακούγεται σχεδόν σαν θρύλος στο βορρά, όπου βουνά, δάση και χωριά περνούν από τα μάτια μας στη διαδρομή σαν εικονογραφημένο βιβλίο. Η πανέμορφη λουτρόπολη θα μας εντυπωσιάσει με το πράσινο, τα γάργαρα νερά και τα υπέροχα κτήρια. Το βράδυ μετάβαση στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής.

Photo Albums