English Section Greek Section Company Profile Our Philosophy Testimonials Contact Info Email Us Employment Homepage
Gift Registries Greece Guides Cultural Sites
Greek Islands
Greek Destinations
Search Destinations
Find Hotel
Name
Search
Outgoing packages
Outbound Packages


Days / Overnights





Day 1


Πάτρα - Ανκόνα (Εν Πλω)

Πάτρα - Ανκόνα (Εν Πλω)

Ancona, Italy

Συγκέντρωση στα γραφεία μας και αναχώρηση για Ανκόνα. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους. Διανυκτέρευση εν πλω.

Day 2


Ανκόνα - Ίνσμπρουκ

Ανκόνα - Ίνσμπρουκ

Αυστρία: Ίνσμπρουκ

Πρωινή άφιξη στην Ανκόνα και αναχώρηση για το Ίνσμπρουκ. Διασχίζοντας τους ιταλικούς αυτοκινητόδρομους, την περιοχή των Δολομιτών, θα φθάσουμε στην υπέροχη περιοχή του Τυρόλου και στην πρωτεύουσα του, το Ίνσμπρουκ (Innsbruck). Μεταφορά στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

Day 3


Ίνσμπρουκ - Ζάλτσμπουργκ

Ίνσμπρουκ - Ζάλτσμπουργκ

Αυστρία: Ίνσμπρουκ

Πρόγευμα και ξενάγηση της πόλης, που, στη διάρκειά της, θα δούμε τον μεγαλοπρεπή ναό του Αγ. Ιακώβου, τη Χρυσή Στέγη, τα ανάκτορα Χόφμπουργκ με το μαυσωλείο του αυτοκράτορα Μαξιμιλιανού, την Αψίδα του Θριάμβου, την κεντρική λεωφόρο Μαρία Τερεζίενστρασε. Στη συνέχεια αναχώρηση για το «κουκλίστικο» Ζάλτσμπουργκ, όπου, στην περιήγηση μας, θα δούμε το παλάτι Μιραμπέλ με τους θαυμάσιους κήπους του, τον Καθεδρικό Ναό, το σπίτι όπου έζησε και μεγαλούργησε ο Μότσαρτ, τα θαυμάσια αρχοντικά, τα στενά χαριτωμένα δρομάκια με τις μεσαιωνικές καμάρες. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας για δείπνο.

Day 4


Ζάλτσμπουργκ - Λίμνες Ζαλτσκάμεργκουτ

Ζάλτσμπουργκ - Λίμνες Ζαλτσκάμεργκουτ

Saltzkammergut Region

Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για τη μαγευτική περιοχή των λιμνών Ζαλτσκάμεργκουτ με τα καταπράσινα τοπία και τις υπέροχες λίμνες. Θα δούμε χωριουδάκια φωλιασμένα στις κοιλάδες των Άλπεων, λες και είναι βγαλμένα από παραμύθι. Στη λίμνη Σεν Βόλφγκανγκ θα δούμε το αυθεντικό πανδοχείο του «Άσπρου Αλόγου» και στην Μπόντεζεε την εκκλησία όπου έγιναν γυρίσματα της «Μελωδίας της Ευτυχίας». Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Ζάλτσμπουργκ, δείπνο.

Day 5


Ζάλτσμπουργκ - Βιέννη

Ζάλτσμπουργκ - Βιέννη

Αυστρία: Ζάλτσμπουργκ

Πρόγευμα και αναχώρηση για την πανέμορφη Βιέννη. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Δείπνο στο ξενοδοχείο.

Day 6


Βιέννη

Βιέννη

Αυστρία: Βιέννη

Μετά το πρόγευμα θα γνωρίσετε την πόλη στην προγραμματισμένη ξενάγηση που θα ξεκινήσει με το συγκρότημα των θερινών ανακτόρων της Μαρίας Θηρεσίας, γνωστό σαν Σενμπρούν. Θα περιηγηθούμε την όμορφη Ρινγκστράσσε και θα θαυμάσουμε το πάρκο της πόλης, τη Μαύρη πλατεία, την όπερα, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το Κρατικό Θέατρο και θα καταλήξουμε στην εκκλησία Φοτίφκιρχε. Θα περάσουμε από την πύλη του Φραγκίσκου Ιωσήφ όπου είναι το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και θα δούμε την καρδιά της πόλης με τον πεζόδρομο του Γκράμπεν, την Κέρντνερστρασε και τον μεγαλοπρεπή ναό του Αγ. Στεφάνου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο.

Day 7


Βιέννη - Πτήση Επιστροφής

Βιέννη - Πτήση Επιστροφής

Αυστρία: Βιέννη

Πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος ως την ώρα που θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

Photo Albums