English Section Greek Section Company Profile Our Philosophy Testimonials Contact Info Email Us Employment Homepage
Gift Registries Greece Guides Cultural Sites
Greek Islands
Greek Destinations
Search Destinations
Find Hotel
Name
Search
Outgoing packages
Outbound Packages


Days / Overnights





Day 1


Αθήνα - Σαν Φρανσίσκο

Αθήνα - Σαν Φρανσίσκο

Σαν Φρανσίσκο

Αναχώρηση και πτήση για το Σαν Φρανσίσκο, με ενδιάμεσο σταθμό. Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο μας, και ώρα για μια πρώτη γνωριμία με την πιο όμορφη πόλη της Δυτικής ακτής των Η.Π.Α.

Day 2


Σαν Φρανσίσκο ξενάγηση 6 ωρών

Σαν Φρανσίσκο ξενάγηση 6 ωρών

Σαν Φρανσίσκο Η περίφημη γέφυρα

Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε για μια εντυπωσιακή γνωριμία με την πόλη του Σαν Φρανσίσκο. Πρώτος μας σταθμός η Κινεζική συνοικία, Θα συνεχίσουμε με το Δημοτικό Κέντρο που περιλαμβάνει το Δημαρχείο τη Δημοτική Βιβλιοθήκη και την Όπερα. Θα επισκεφθούμε τον Καθολικό Ναό της Παρθένου Μαρίας και το Τεχνητό Νησί Τρέζιουρ Άϊλαντ από την (διώροφη) Μπέι Μπριτζ (μήκος 7,06 μίλια). Αργότερα και αφού θαυμάσουμε την γέφυρα Γκόλντεν Γκέιτ (Χρυσής Πύλης), θα συνεχίσουμε κάνοντας μια βόλτα με το πούλμαν στο απέραντο Γκόλντεν Γκέιτ Παρκ, στολίδι και αυτό της πόλης, με τους Γιαπωνέζικους κήπους, το Βοτανικό Κήπο, με γήπεδα Γκολφ, Λίμνες, Ενυδρεία, πάρκο με βουβάλια και ταράνδους, μουσείο Ασιατικής Τέχνης και τέλος θα θαυμάσετε τον Ανεμόμυλο. Το αποκορύφωμα της ημέρας θα είναι μια ματιά στον ατελείωτο Ειρηνικό Ωκεανό. Το απόγευμα σας προτείνουμε μια βόλτα στο Λιμάνι των ψαράδων και συγκεκριμένα στην Προβλήτα 39, με τα γραφικά εστιατόρια και τα πλούσια καταστήματα.

Day 3


Σαν Φρανσίσκο - Monterey Carmel (προαιρετικά)

Σαν Φρανσίσκο - Monterey Carmel (προαιρετικά)

Σαν Φρανσίσκο

Ημέρα ελεύθερη. Προτείνουμε μια ολοήμερη εκδρομή στο γραφικό ψαροχώρι Μόντερεϊ. Θα επισκεφθούμε την προβλήτα Monterey's Wharf όπου τα περισσότερα ψαράδικα-συσκευαστήρια έχουν γίνει καταστήματα τουριστικών ειδών, γκαλερί έργων τέχνης και εστιατόρια. Από εκεί, με ειδική άδεια, μέσω της ιδιωτικής οδού '17 Miles Drive' θα περάσουμε στην κατάφυτη χερσόνησο του Μόντερεϊ με θαυμάσιες παραλίες και βίλες διασήμων αστέρων του Χόλιγουντ. Θα δούμε τον βράχο με τις φώκιες και σύντομα φθάνουμε στο Καρμέλ που είναι αποφασισμένο να κρατήσει το ύφος του χωριού. Το πλήρες όνομά της είναι Carmel-by-the-sea λαι είναι μια μικρή πόλη καλλιτεχνών, καθηγητών και συνταξιούχων (Δικηγόρων, Στρατιωτικών, Κυβερνητικών Υπαλλήλων, Πολιτικών, Επιχειρηματιών ) που εμπνέονται από την απλότητα του τοπίου και τον ρυθμικό ήχο της θάλασσας, όπου απαγορεύεται η χρήση των φωτεινών πινακίδων (νέον) και η κατασκευή μεγάλων κτιρίων, με εκθέσεις έργων τέχνης, αντίκες και ευρωπαϊκά προϊόντα. Μα καλά, τρελοί είναι αυτοί και είναι εναντίον της προόδου; Τέχνες, Γράμματα και κυρίως Ζωγραφική είναι τα προϊόντα του Καρμέλ. Επιστροφή το βράδυ στο Σαν Φρανσίσκο με θαυμάσιες αναμνήσεις για όλη τη ζωή μας.

Day 4


Σαν Φρανσίσκο - Λας Βέγκας

Σαν Φρανσίσκο - Λας Βέγκας

Σαν Φρανσίσκο

Αναχώρηση και πτήση για την πόλη των τυχερών παιχνιδιών και της διασκέδασης. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Για το βράδυ σας προτείνουμε μία βόλτα στην πόλη των τυχερών παιχνιδιών και των γρήγορων γάμων και διαζυγίων. Περπατείστε μαζί με τον συνοδό σας στον Κεντρικό Δρόμο της πόλης, το Στριπ ή και Downtown, όπου θα δείτε τα πολυτελέστατα ξενοδοχεία. Το κάθε ένα έχει κάτι διαφορετικό να παρουσιάσει και που θα προσπαθήσει με τον τρόπο αυτό να σας οδηγήσει στο δικό του Καζίνο.

Days 5 - 6


Λας Βέγκας

Λας Βέγκας

Λάς Βέγκας

Όλη η σημερινή μέρα είναι στη διάθεσή σας. Αν δεν σας παρασύρει η γοητεία της πόλης και του τζόγου, σας προτείνουμε μια αεροπορική εκδρομή μέχρι το φαράγγι του Γκραν Κάνιον, την Κοιλάδα της Φωτιάς και το απολιθωμένο δάσος. Το βράδυ μην παραλείψετε να παρακολουθήσετε ένα κεφάτο Show.

Day 7


Λας Βέγκας - Λος Άντζελες

Λας Βέγκας - Λος Άντζελες

Λάς Βέγκας

Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο μας αφήνουμε την πόλη των Καζίνων και της διασκέδασης the American way. Διασχίζουμε την έρημο της Νεβάδα, γνωστή από τα κινηματογραφικά έργα Γούεστερν και τις πυρηνικές δοκιμές και φτάνουμε στο Λος Άντζελες, την πόλη των "Αγγέλων". Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

Day 8


Λος Άντζελες - ξενάγηση Στούντιο Γιουνιβέρσαλ

Λος Άντζελες - ξενάγηση Στούντιο Γιουνιβέρσαλ

Λος Άντζελες Η είσοδος στα Universal Studios

Μετά το πρωινό η σημερινή ξενάγηση μας επιφυλάσσει εκπλήξεις. Το Λος Άντζελες δεν είναι μια πόλη σαν αυτές που έχετε συνηθίσει να βλέπετε. Θα επισκεφθούμε το Κινέζικο Θέατρο που παρουσιάζονται οι πρεμιέρες των κινηματογραφικών ταινιών, θα νοιώσετε και εσείς "Σταρ", αφού θα περπατήσετε στο πεζοδρόμιο, όπου γνωστοί καλλιτέχνες από το χώρο του Κινηματογράφου έχουν αφήσει τα αποτυπώματά τους (εκτός αν είστε ήδη σταρ). Δεν θα παραλείψουμε να δούμε το Μιούζικ Σέντερ, όπου κάθε χρόνο γίνεται η περίφημη τελετή της απονομής των Βραβείων Όσκαρ. Θα περάσουμε από το φημισμένο Ροντέο Ντράϊβ με τα ακριβότερα καταστήματα του κόσμου και που σε μερικά από αυτά μπορείτε να μπείτε μόνο αν έχετε κλείσει ραντεβού. Μετά τη γνωριμία μας με την πόλη, σας μια μοναδική περιήγηση στα Κινηματογραφικά Στούντιο της Γιουνιβέρσαλ. Η περιγραφή των θεαμάτων που θα δούμε είναι σχεδόν αδύνατη. Αναφέρουμε μόνο: Ο Σεισμός του Σαν Φρανσισκο, Τα Σαγόνια του Καρχαρία, Ο Εξωγήινος, Επιστροφή στο Μέλλον. Ο ξεναγός της εκδρομής θα σας καθοδηγήσει έτσι ώστε να μην χάσετε τίποτα. Με ειδικό τραινάκι θα ξεναγηθούμε στους χώρους των γυρισμάτων των τηλεοπτικών και κινηματογραφικών ταινιών και θα δούμε σκηνικά και τρικ που προκαλούν το θαυμασμό για την 7η Τέχνη. Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο.

Day 9


Λος Άντζελες - Disneyland

Λος Άντζελες - Disneyland

Λος Άντζελες: Disneyland

Ολόκληρη τη σημερινή ημέρα θα την περάσουμε στον κόσμο του Ντίσνεϊ τον απέραντο κόσμο του Παραμυθιού που δημιούργησε η φαντασία του Γουόλτ Ντίσνεϊ. Θα δούμε την οδό της Αμερικής, τη χώρα της Περιπέτειας, το Διαστημικό Βουνό, το Κάστρο της Σταχτοπούτας και άλλες δραστηριότητες του Μαγικού Βασιλείου, τη βραδινή Ηλεκτρική Παρέλαση κλπ. Όλα θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένα στη μνήμη μας. Αν συνοδευόμαστε από παιδιά, θα μας ευγνωμονούν για όλη τους τη ζωή.

Day 10


Λος Άντζελες - Σαν Ντιέγκο (προαιρετικά)

Λος Άντζελες - Σαν Ντιέγκο (προαιρετικά)

Λος Άντζελες

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Ημέρα ελεύθερη. Σας προτείνουμε μια προαιρετική εκδρομή στο Σαν Ντιέγκο, την νοτιότερη πόλη της Καλιφόρνια, κοντά στα Μεξικανικά σύνορα. Θα ακολουθήσουμε την παραλιακή διαδρομή, αρχίζοντας από το Λονγκ Μπητς, όπου θα δούμε το παλαιό Υπερωκεάνιο Κουίν Μαίρη το οποίο σήμερα έχει μετατραπεί σε ξενοδοχείο και μουσείο. Συνεχίζουμε με την Χάντιγκτον Μπιτς, Νιούπορτ Μπιτς, Λαγκούνα Μπιτς, Σαν Κλεμέντε. Στην διαδρομή θα δούμε πώς δημιουργούνται καινούργιοι οικισμοί καθώς η περιοχή συνεχώς 'εξελίσσεται'. Θα φθάσουμε στο Σαν Ντιέγκο, την Χρυσή Πόλη, στους πρόποδες του Πάλομαρ, η οποία εξελίσσεται σε βιομηχανική πόλη περισσότερο στις μοντέρνες τεχνολογίες. Θα φθάσουμε στο λιμάνι της πόλης και θα δούμε το Seaport Village, μια περιοχή στο λιμάνι που έχει διαμορφωθεί με καταστήματα, καφέ και εστιατόρια. Εδώ θα μπορέσουμε να δοκιμάσουμε εξαίρετο ελληνικό σουβλάκι. Από εκεί, αφού διασχίσουμε την μεγάλη γέφυρα, απ' όπου θα δούμε ένα τμήμα του Ναύσταθμου της πόλης, θα φθάσουμε στο νησί Coronado, μια όμορφη περιοχή όπου βρίσκεται και το περίφημο παλαιό ξύλινο ξενοδοχείο Ντελ Κορονάντο, το οποίο έχουμε δει σε πολλά κινηματογραφικά φιλμ. Επιστροφή στο Λος Άντζελες αργά το βράδυ. Διανυκτέρευση.

Days 11 - 12


Λος Άντζελες – Αθήνα

Λος Άντζελες – Αθήνα

Λος Άντζελες

Τελευταία ημέρα του ταξιδιού μας. Μεταφορά και πτήση για την Αθήνα. Άφιξη στην Αθήνα. Πλημμυρισμένοι από τα τόσα πολλά που γνωρίσαμε στο ταξίδι μας και με μια γλυκιά νοσταλγία για όσα αφήσαμε πίσω μας, ευχόμαστε γρήγορα να επαναλάβουμε το μαγικό αυτό ταξίδι!