English Section Greek Section Company Profile Our Philosophy Testimonials Contact Info Email Us Employment Homepage
Gift Registries Greece Guides Cultural Sites
Greek Islands
Greek Destinations
Search Destinations
Find Hotel
Name
Search
Outgoing packages
Outbound Packages


Days / Overnights





Day 1


Αθήνα - Αβάνα

Αθήνα - Αβάνα

Havana, Cuba

Αναχωρούμε με πτήση της Air France. Με ενδιάμεσο σταθμό στο Παρίσι φθάνουμε στην Αβάνα. Επειδή ταξιδεύουμε δυτικά, κερδίζουμε ώρες και φθάνουμε στον προορισμό μας αυθημερόν. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση και δείπνο.

Day 2


Αβάνα: Περιήγηση και ξενάγηση Παλιάς και Νέας πόλης

Αβάνα: Περιήγηση και ξενάγηση Παλιάς και Νέας πόλης

Havana, Cuba

Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε για την περιήγηση της Παλιάς και Νέας πόλης της Αβάνας. Θα επισκεφθούμε το Μουσείο 'Captain Generals' και το 'Havana Club Rhum Foundation'. Θα γευματίσουμε σε τοπικό εστιατόριο. Το δείπνο μας θα είναι στο ξενοδοχείο μας, στο οποίο θα επιστρέψουμε το απόγευμα.

Day 3


Ολοήμερη Εκδρομή στο Βινιάλες

Ολοήμερη Εκδρομή στο Βινιάλες

Vinales, Cuba

Μετά το πρόγευμα ξεκινάμε για το Βινιάλες. Είναι λίγες ώρες ταξιδιού, όπου θα γνωρίσουμε την πραγματική Κούβα, διαφορετική από την τουριστική όψη της στο Βαραδέρος. Με πλοιάριο θα φτάσουμε στην Ινδιάνικη Σπηλιά με προϊστορικές τοιχογραφίες. Θα επισκεφθούμε επίσης ένα εργοστάσιο Πούρων και το ξενοδοχείο Los Jazmines, απ' όπου θα έχουμε εκπληκτική θέα της κοιλάδας του Βινιάλες. Θα γευματίσουμε με τυπικό κουβανέζικο φαγητό. Επιστρέφουμε στην Αβάνα για δείπνο στο ξενοδοχείο μας.

Day 4


Γουαμά - Σιεν Φουέγος - Τρινιδάδ

Γουαμά - Σιεν Φουέγος - Τρινιδάδ

Cuba: Trinidad

Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε για το Γουαμά, όπου θα επισκεφθούμε το εκτροφείο κροκοδείλων (μπορούμε, προαιρετικά, να δοκιμάσουμε το κρέας τους) και να απολαύσουμε ένα ταξίδι με πλοιάριο ανάμεσα στα ινδιάνικα παραποτάμια χωριά της περιοχής. Θα γευματίσουμε σε τοπικό εστιατόριο. Κατόπιν θα συνεχίσουμε προς το Σιεν Φουέγος (=Εκατό Φωτιές, τί ονειρικό όνομα!), όπου θα περιηγηθούμε την κωμόπολη και θα επισκεφθούμε το Θέατρο Τόμας Τέρι. Η μέρα μας θα τελειώσει με μεταφορά στο Τρινιδάδ, όπου θα καταλύσουμε στο ξενοδοχείο Brisas Trinidad del Mar 4****

Day 5


Τρινιδάδ (Το Παλιό Παλάτι του Κόμητα Μπρουνέ)

Τρινιδάδ (Το Παλιό Παλάτι του Κόμητα Μπρουνέ)

Cuba: Trinidad

Σήμερα, μετά το πρόγευμα, θα περιηγηθούμε το Τρινιδάδ, ανακηρυγμένο από την Ουνέσκο ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Θα επισκεφθούμε το Μουσείο Ρομαντικής Τέχνης της Κούβας, που στεγάζεται στο παλιό παλάτι του κόμητα Μπρουνέ και είναι γεμάτο από έπιπλα, ασημικά, πίνακες, κοσμήματα, γλυπτά και διακοσμητικά στοιχεία με τα οποία οι Ισπανοί ευγενείς εξόπλιζαν και διακοσμούσαν τα αρχοντικά τους. Μετά θα απολαύσουμε ένα κοκτέιλ στο Μπαρ Κατσαντσάρα (=κατσαρίδα), όνομα που είναι και μία μεγάλη επιτυχία της κουβανέζικης μουσικής.

Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για δείπνο.

Day 6


Σάντα Κλάρα - Βαραδέρο

Σάντα Κλάρα - Βαραδέρο

Cuba: Varadero

Πρόγευμα. Αναχωρούμε για τη Σάντα Κλάρα, στο κέντρο του νησιού, όπου και το Μουσείο του Ερνέστο Τσε Γκεβάρα, με πολλά προσωπικά του αντικείμενα και ένα τρένο στο οποίο είχαν επιτεθεί οι επαναστάτες κάτω από την ηγεσία του κατά τη διάρκεια της ιστορικής μάχης. Ακολουθεί γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και συνεχίζουμε για το Βαραδέρο, την πλέον αναπτυγμένη τοριστικά παραθαλάσσια περιοχή της Κούβας. Εδώ καταλύουμε στο ξενοδοχείο Brisas del Caribe 4**** όπου όλα είναι πληρωμένα.

Day 7


Βαραδέρο

Βαραδέρο

Melia Varadero

Ελεύθερη μέρα να χαρούμε την Καραϊβική και τις δωρεάν προσφορές του ξενοδοχείου μας.

Day 8


Βαραδέρο - Αβάνα - Αναχώρηση

Βαραδέρο - Αβάνα - Αναχώρηση

Low angle view of the capitol building, Havana, Cuba

Πρόγευμα και γεύμα στο ξενοδοχείο μας. Στο χρόνο που μεσολαβεί μπάνιο και χαλάρωση. Το απόγευμα μεταφορά μας στην Αβάνα, όπου θα επιβιβαστούμε στο αεροπλάνο της επιστροφής.

Day 9


Αθήνα

Αθήνα

Athens North from the Areopagus Hill

Μετά από την υπερατλαντική πτήση προσγείωση στο ενδιάμεσο σταθμό, το Παρίσι. Μετεπιβίβαση και πτήση προς την Αθήνα. Σημειώστε πως τώρα ταξιδεύουμε ανατολικά, οπότε χάνουμε ώρες (παράξενο; όσες κερδίσαμε πηγαίνοντας!). Άφιξη στην Αθήνα.

Πότε θα αξιωθούμε να ξανακάνουμε τέτοιο ωραίο ταξίδι;

Υπενθυμίζουμε στους ταξιδιώτες μας πως το Γραφείο μας με ευχαρίστηση θα δημοσιεύσει κείμενά τους με εντυπώσεις από αυτή την συγκλονιστική εκδρομή και φωτογραφίες τους. Παρακαλούμε όσους ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν μαζί μας!