English Section Greek Section Company Profile Our Philosophy Testimonials Contact Info Email Us Employment Homepage
Gift Registries Greece Guides Cultural Sites
Greek Islands
Greek Destinations
Search Destinations
Find Hotel
Name
Search
Outgoing packages
Outbound Packages


Days / Overnights





Day 1


Αθήνα - Λονδίνο

Αθήνα - Λονδίνο

Λονδίνο Γέφυρα στον Τάμεση

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Λονδίνο. Άφιξη, μετάβαση στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση. Ελεύθεροι να περπατήσετε στο φωτισμένο Πικαντίλι ή να ξενυχτήσετε στις παμπ του Σόχο.

Day 2


Λονδίνο - Γύρος πόλης

Λονδίνο - Γύρος πόλης

Λονδίνο Μπιγκ Μπεν

Μετά το πρόγευμά μας θα θαυμάσουμε το Χάιντ Παρκ, τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, το Κοινοβούλιο, το Μπιγκ Μπεν, το Αββαείο του Γουεστμίνστερ, τον πύργο του Λονδίνου, τις γέφυρες του Πύργου, την πλατεία Τραφάλγκαρ με τη στήλη του Νέλσωνα και την Εθνική Πινακοθήκη, το Picadilly Circus με το άγαλμα του Έρωτα, τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου και θα επισκεφθούμε το πασίγνωστο Βρετανικό Μουσείο. Επικεντρώνουμε την προσοχή μας στην Ελληνική Πτέρυγα με τα περίφημα Μάρμαρα του Παρθενώνα. Το απόγευμα ελεύθεροι στη Τσάινατάουν.

Day 3


Λονδίνο (Προαιρετική κρουαζιέρα στον Τάμεση)

Λονδίνο (Προαιρετική κρουαζιέρα στον Τάμεση)

Στάτφορντ Απον Έιβον: Μουσείο του Σέξπιρ

Μετά το πρόγευμα είστε ελεύθεροι να γνωρίσετε την πόλη καλύτερα μέσα από βόλτες αλλά και επισκέψεις σε αξιοθέατά της. Προτείνουμε να ξεκινήσετε με το περίφημο μουσείο των κέρινων ομοιωμάτων της Μαντάμ Τισό, το καλύτερο στο είδος του και το Πλανητάριο. Επίσης δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι εκδρομή στο Λονδίνο δεν νοείται χωρίς ψώνια. Η περίφημη Όξφορντ Στριτ με τα αμέτρητα πολυκαταστήματα όπως το Σέλφριντζις, η Μποντ Στριτ με τους γνωστούς οίκους μόδας και υψηλής ραπτικής και η Ρίτζεντ Στριτ με καταστήματα υψηλής ποιότητας αποτελούν αγοραστικό πόλο έλξης εκατομμυρίων επισκεπτών του Λονδίνου.

Όσοι όμως από εσάς επιθυμείτε να περάσετε την ημέρα σας κάνοντας κάτι διαφορετικό μπορείτε μπορείτε να αποφασίσετε τη συμμετοχή σας στη μίνι κρουαζιέρα κατά μήκος του Τάμεση και γνωριμία με την ιδιόμορφη νέα οικιστική περιοχή των Ντόκλαντς. Είναι ο χώρος όπου ετοιμάζονται οι εγκαταστάσεις για το Νέο Λονδίνο. Συνέχεια με επίσκεψη στο αστεροσκοπείο του Γκρίνουιτς, αφού πρώτα δούμε το ιστορικό ιστιοφόρο Cutty Sark που πρώτα ήταν ιστιοφόρο και μετά έγινε ουίσκι!!! Επιστροφή το απόγευμα, προαιρετική διασκέδαση.

Day 4


Λονδίνο (Εκδρομή για Οξφόρδη, Στράτφορντ, Κάστρο Γουόρικ)

Λονδίνο (Εκδρομή για Οξφόρδη, Στράτφορντ, Κάστρο Γουόρικ)

Λονδίνο Γέφυρα στον Τάμεση

Σήμερα, μετά το πρόγευμα, θα επισκεφθούμε δυο σημαντικές πόλεις στην ιστορία του πολιτισμού και θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά κάστρο του Μεσαίωνα. Πρώτος σταθμός της εκδρομής μας θα είναι η Οξφόρδη. Θα δούμε τα γνωστά πανεπιστήμια και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στα γραφικά στενά της πόλης.

Στην συνέχεια θα ακολουθήσουμε μια γραφική διαδρομή στην επαρχία της Αγγλίας που θα μας οδηγήσει στην κωμόπολη του Στράτφορντ απόν Έιβον, την γενέτειρα του Γουίλιαμ Σέξπιρ, ενός από τους μεγαλύτερους δραματουργούς και θεατρικούς συγγραφείς. Εκεί θα έχουμε το χρόνο προαιρετικά να πάρουμε τον καφέ μας ή να γευματίσουμε σε κάποια παραδοσιακή παμπ με θέα τον ποταμό Έιβον.

Συνεχίζουμε την εκδρομή μας με επίσκεψη στο Μεσαιωνικό κάστρο Γουόρικ, το πιο καλοδιατηρημένο κάστρο της Αγγλίας. Θα δούμε εκθέματα της εποχής του Μεσαίωνα όπως πανοπλίες, σπαθιά αλλά και Έργα Τέχνης όπως και αναπαραστάσεις Κέρινων Ομοιωμάτων της Μαντάμ Τισό μιας δεξίωσης που έλαβε χώρα στο κάστρο την εποχή που αυτό ευημερούσε. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο.

Day 5


Λονδίνο (Κάστρο Ουίνδσορ) - Πτήση επιστροφής

Λονδίνο (Κάστρο Ουίνδσορ) - Πτήση επιστροφής

Ο πύργος των Γουίνδσορ, Λονδίνο

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για τον Πύργο του Γουίνδσορ. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την κατοικία των Βασιλέων της Αγγλίας απ’ τον καιρό του Γουλιέλμου του Κατακτητή. Έκτασης πέντε στρεμμάτων, ξετυλίγει τα επιβλητικά τείχη του πάνω σε ένα λοφίσκο που περιτριγυρίζεται από τάφρο. Θα επισκεφθούμε τα επίσημα διαμερίσματα και το κουκλόσπιτο της Βασίλισσας όπως και το παρεκκλήσι του Σεντ–Τζόρτζ, αφιερωμένο στον προστάτη άγιο του Τάγματος της Καλτσοδέτας. Χρόνος ελεύθερος για περίπατο στην πανέμορφη πόλη του Γουίνδσορ.

Μετά θα αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Ελλάδα. Άφιξη στο αεροδρόμιο με τις καλύτερες εντυπώσεις από την εκδρομή μας.

Ευχαριστούμε που ταξιδέψατε μαζί μας.