English Section Greek Section Company Profile Our Philosophy Testimonials Contact Info Email Us Employment Homepage
Gift Registries Greece Guides Cultural Sites
Greek Islands
Greek Destinations
Search Destinations
Find Hotel
Name
Search
Outgoing packages
Outbound Packages


Days / Overnights





Day 1


Αθήνα - Ρώμη

Αθήνα - Ρώμη

Rome, Italy: Park in the city's center

Αναχώρηση με πρωινές πτήσεις Alitalia ή Aegean για Ρώμη. Άφιξη στην «Αιώνια Πόλη», μεταφορά και τακτοποίηση σε 4* κεντρικό ξενοδοχείο. Το απόγευμα ελεύθερο για μια βόλτα στην αγορά της Ρώμης για να πάρετε μια πρώτη γεύση από την ιταλική αγορά στην περιοχή του ιστορικού κέντρου της πόλης. Τους μεγάλους οίκους μόδας θα βρείτε στη Βία Σιστίνα, την Πιάτσα ντι Σπάνια και τις οδούς Κοντότι, Φρατίνα, και ντελ Κόρσο ή μπορείτε να κάνετε απλώς μία πρώτη γνωριμία με την «αιώνια πόλη». Η Βία Βένετο με τα μπιστρό της, τα καταστήματα μόδας, τα εστιατόρια και τα καφέ της σας περιμένει και αυτή.

Day 2


Ρώμη

Ρώμη

Rome, Italy

Στην πρωινή μας ξενάγηση θα επισκεφθούμε πεζοπορώντας τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Ρώμης. Το Κολοσσαίο, τη διάσημη Φοντάνα Ντι Τρέβι, όπου μπορούμε να ρίξουμε ένα νόμισμα, κάτι που κατά την παράδοση θα μας φέρει ξανά στη Ρώμη. Λίγο πιο πέρα βρίσκονται τα διάσημα ισπανικά σκαλιά (Πιάτσα ντι Σπάνια), όπου γίνονται οι περίφημες επιδείξεις μόδας. Συνεχίζουμε με τη Βασιλική του Αγ. Πέτρου των Δεσμών με το Μωϋσή του Μιχαήλ Άγγελου, την πλατεία Βενετίας, και την εκκλησία του Αγ. Πέτρου στο Βατικανό (η ξενάγηση στη Βασιλική του Αγ. Πέτρου γίνεται με ακουστικά, κόστος 1,5€). Επίσης θα περάσουμε από τους σημαντικότερους δρόμους που παρουσιάζουν ιστορικό και πολιτιστικό ενδιαφέρον (Via Veneto, Λεωφ. Των Ρωμαϊκών αγορών, κ.τ.λ.). Προαιρετικά μπορούμε να επισκεφθούμε τα μουσεία του Βατικανού και την Capella Sistina. Υπάρχει και ελεύθερος χρόνος για ατομικές δραστηριότητες.

Day 3


Ρώμη

Ρώμη

Rome, Italy: The Colosseum

Ημέρα ελεύθερη. Μπορείτε να επισκεφθείτε προαιρετικά τη Φλωρεντία, την πρωτεύουσα της Ιταλικής Αναγέννησης, ή τη βίλα Μποργκέζε, το Τίβολι, ή το γραφικό Τραστέβερε. Μπορείτε και να πάτε για ψώνια στο OUTLET DESIGNER Castel Romano.

Day 4


Ρώμη -Αθήνα

Ρώμη -Αθήνα

Rome, Italy: Inpressive Entrance to St. Peter's Church

Το πρωινό ελεύθερο. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Αθήνα με απογευματινή πτήση της Alitalia ή της Aegean. Ευχαριστούμε που ταξιδέψατε μαζί μας.