English Section Greek Section Company Profile Our Philosophy Testimonials Contact Info Email Us Employment Homepage
Gift Registries Greece Guides Cultural Sites
Greek Islands
Greek Destinations
Search Destinations
Find Hotel
Name
Search
Outgoing packages
Outbound Packages


Days / Overnights





Day 1


Αθήνα - Λονδίνο

Αθήνα - Λονδίνο

Λονδίνο Big Ben

Συγκεντρωνόμαστε στο αεροδρόμιο απ' όπου αναχωρούμε αεροπορικώς για το Λονδίνο. Με την άφιξη μεταφερόμαστε στο ξενοδοχείο μας στο Λονδίνο όπου τακτοποιούμαστε για τη διανυκτέρευσή μας. Το βράδυ είναι ελεύθερο, και προτείνουμε να κάνετε περπατώντας μία πρώτη γνωριμία με το φωτισμένο Πικαντίλι και να επισκεφθείτε τα μπαρ του Σόχο...

Day 2


Λονδίνο (Ξενάγηση πόλης - Βρετανικό Μουσείο)

Λονδίνο (Ξενάγηση πόλης - Βρετανικό Μουσείο)

Λονδίνο

Μετά το πρόγευμά μας θα αναχωρήσουμε για τη ξενάγησή μας στη Βρετανική πρωτεύουσα. Ο ελληνόφωνας ξεναγός μας θα μας οδηγήσει στα σημαντικότερα αξιοθέατα του Λονδίνου περνώντας από το φημισμένο Χάιντ Παρκ με τα ανάκτορα του Κένσινγκτον, στην συνέχεια από την Μαρμπλ Αρτς (μαρμάρινη αψίδα), το μοναδικό μαρμάρινο μνημείο στο Λονδίνο, όπως και από την πλατεία Τραφάλγκαρ, τον ομφαλό του Λονδίνου, από όπου θα διακρίνουμε και τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ όπου διαμένει η Βασίλισσα Ελισάβετ Β’. Συνεχίζουμε τη πανοραμική ξενάγηση περνώντας από το περίφημο κτήριο του Κοινοβουλίου που στεγάζει τη Βουλή των Κοινοτήτων και τη Βουλή των Λόρδων και φιλοξενεί το έμβλημα της πόλης, το Μπιγκ Μπεν. Μετά από μια ολιγόλεπτη στάση στον Πύργο του Λονδίνου θα συνεχίσουμε με το Σίτι, το μέρος όπου χτυπάει η οικονομική καρδιά του Ηνωμένου Βασιλείου, για να δούμε το Χρηματιστήριο, την Τράπεζα της Αγγλίας και τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου, αριστούργημα του Κρίστοφερ Ρεν.

Η ξενάγησή μας τελειώνει με την επίσκεψη στο Βρετανικό Μουσείο. Η Ελληνική πτέρυγα με τα περίφημα Μάρμαρα του Παρθενώνα θα αποτελέσουν τον λόγο της επίσκεψης μας. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτιά μας και το βράδυ μας ελεύθερο για να κάνουμε τη δική μας βόλτα.

Day 3


Λονδίνο - (προαιρετική κρουαζιέρα στον Τάμεση)

Λονδίνο - (προαιρετική κρουαζιέρα στον Τάμεση)

Ο πύργος των Γουίνδσορ, Λονδίνο

Μετά το πρόγευμα έχετε όλη την ημέρα στη διάθεσή σας να γνωρίσετε καλύτερα τα πάρκα του κεντρικού Λονδίνου, το Χάιντ Πάρκ με τη λίμνη Σέρπανταϊν, το Ρίτζεντ Παρκ με το ζωολογικό του κήπο και το Σέιντ Τζέημς Παρκ με τα ανάκτορα του Μπάκινγχαμ, που πάντα προσφέρονται για μια διαφορετική βόλτα. Από την άλλη, το Μουσείο της Μαντάμ Τισό, το Μουσείο της Φυσικής Ιστορίας, η Εθνική Πινακοθήκη, τα Κοσμήματα του Στέμματος στον Πύργο του Λονδίνου μας περιμένουν και αυτά! Αφήστε τα ψώνια, το Λονδίνο ήταν και συνεχίζει να είναι ένας από τους ευρωπαϊκούς αγοραστικούς παραδείσους! Η Όξφορντ, η Μποντ και η Ρίτζεντ Στριτ μας περιμένουν.

Εμείς σας προτείνουμε επιπλέον να κάνετε μια προαιρετική κρουαζιέρα στον Τάμεση. Θα γνωρίσουμε τις εγκαταστάσεις του μελλοντικού Νέου Λονδίνου και θα φθάσουμε μέχρι το Γκρίνουιτς. Θα θαυμάσουμε το πλοίο Κάτι Σάρκ (ναι, αυτό που είναι πάνω στα μπουκάλια του ομώνυμου ουίσκι!) και θα πάμε στο Αστεροσκοπείο. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο.

Day 4


Λονδίνο - Παρίσι

Λονδίνο - Παρίσι

Παρίσι Αψίδα του Θριάμβου

Μετά το πρόγευμα θα μεταφερθούμε με τρένο στην πρωτεύουσα της μόδας και της κουλτούρας, το Παρίσι. Αργά το απόγευμα θα φθάσουμε και θα καταλύσουμε στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος για μία πρώτη γνωριμία της πόλης. Για το απόγευμα σας προτείνουμε μία προαιρετική κρουαζιέρα στον Σηκουάνα με τα περίφημα 'πλοία-μύγες' (μπατό-μους) και για το βράδυ μια προαιρετική επίσκεψη στην πανέμορφη και γραφική Μονμάρτη.

Day 5


Παρίσι - Ξενάγηση πόλης

Παρίσι - Ξενάγηση πόλης

Παρίσι, Η Παναγία των Παρισίων

Μετά το πρόγευμα, πανοραμική ξενάγηση της πόλης. Από μια πληθώρα μνημείων και αρχιτεκτονικών κατασκευών θα δούμε το Νησάκι Λα Σιτέ, τη γέφυρα Ποντ Νεφ, την Σχολή Καλών Τεχνών, το Δικαστικό Μέγαρο, την εκκλησία της Παναγίας των Παρισίων, την πλατεία Ομονοίας, την πλατεία και το Θέατρο Σατελέ, το Συντριβάνι του Φοίνικα, την Όπερα, το Μέγαρο των Απομάχων, τη γέφυρα του Αλεξάνδρου του 3ου, το Πάνθεον, το Τροκαντερό, τον ξακουστό Πύργο του Άιφελ, το μουσείο του Λούβρου, την εκκλησία της Μαρίας Μαγδαληνής, το διάσημο Πανεπιστήμιο της Σορβόνης, την εκκλησία του Αγ. Σουλπικίου, τις καλλιτεχνικές γειτονιές γύρω από το Σαν Ζερμέν Ντε Πρε με τα διάσημα καφενεδάκια, τον Παλιό Σιδηροδρομικό Σταθμό που έχει σήμερα μετατραπεί σε Μουσείο (Κε ντ' Ορσέ) κ.λ.π. Χρόνος ελεύθερος και μετά επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

Day 6


Παρίσι (Ξενάγηση Λούβρου) - Εκδρομή στις Βερσαλλίες

Παρίσι (Ξενάγηση Λούβρου) - Εκδρομή στις Βερσαλλίες

Παρίσι, Λούβρο

Μετά το πρόγευμα αρχίζουμε τη σημερινή μας ξενάγηση πόλης στο ανάκτορο-μουσείο του Λούβρου. Το Λούβρο είναι τόσο μεγάλο που, ακόμα και αν περάσουμε απ’ όλες τις αίθουσες τρέχοντας, θα χρειαστούμε πολλές ώρες, Σε αυτή τη πρώτη επίσκεψη θα θαυμάσουμε μερικά από τα παγκόσμια αριστουργήματα τέχνης, ανάμεσά τους η Τζοκόντα, η Αφροδίτη της Μήλου, η Νίκη της Σαμοθράκης κ.α. τα οποία φιλοξενεί. Επίσης θα δούμε και τους μοναδικούς πίνακες του David και του Delacroix.

Θα συνεχίσουμε με μετάβαση και ξενάγηση στα πανέμορφα Ανάκτορα των Βερσαλλιών. Θα δούμε τα Βασιλικά διαμερίσματα, την αίθουσα των κατόπτρων όπου υπογράφηκε και η συνθήκη των Βερσαλλιών το 1919. Χρόνος ελεύθερος για να επισκεφθείτε τους απέραντους Βασιλικούς κήπους με τις πανέμορφες λιμνούλες.

Το απόγευμα υπάρχει χρόνος ελεύθερος για αγορές και περίπατο στην Πόλη του Φωτός! Για το βράδυ προτείνουμε διασκέδαση σε κάποιο από τα παριζιάνικα καμπαρέ!

Day 7


Παρίσι - Ντίσνεϊλαντ

Παρίσι - Ντίσνεϊλαντ

Παρίσι, Eurodisney

Σήμερα η μέρα είναι αφιερωμένη στους πιτσιρίκους (και τις πιτσιρίκες)! Μετά το πρόγευμα, μεταφορά στην μαγευτική Disneyland. Η επίσκεψη στον κόσμο του παραμυθιού και της φαντασίας θα μείνει αξέχαστη. Ξεκινώντας ένα γύρο με το τρενάκι θα δείτε πανοραμικά ολόκληρο το Πάρκο. Στην συνέχεια διασχίζοντας την Main Street, μεταφερόμαστε στον κόσμο της άγριας Δύσης: Κάνοντας μια βόλτα με το τρένο του Κεραυνού μεταφερόμαστε μέσα από ορυχεία στην σκληρότητα της εποχής και στα βήματα του Ιντιάνα Τζόουνς. Επόμενη βόλτα Πειρατές, Πίτερ Παν, Discovery Land, Star Tour και άλλα πολλά. Θέλοντας και μη, οι μύθοι της Αμερικής έγιναν, κάτι το Χόλιγουντ και κάτι τα κόμικς, και δικοί μας μύθοι! Το απόγευμα, επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

Day 8


Παρίσι - Πτήση επιστροφής προς Αθήνα

Παρίσι - Πτήση επιστροφής προς Αθήνα

Παρίσι

Μετά το πρόγευμά μας μεταφερόμαστε στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής προς Αθήνα. Έχοντας ακόμα στα μάτια μας (και τις μηχανές μας!) τα αξιοθέατα από δύο από τις ιστορικότερες πόλεις της Ευρώπης, σας αποχαιρετούμε και σας ευχαριστούμε που ταξιδέψατε μαζί μας.

Concorde La Fayette




Hotel Concorde La Fayette Lobby


Hotel Concorde La Fayette Bar


Hotel Concorde La Fayette Room


Hotel Concorde La Fayette Room


Ξενοδοχείο Concorde la Fayette: Προεδρική Σουίτα
Class: 4-Star Hotels
Location: Paris, France

Enjoy the ultimate view of Paris.

Its 1,000 rooms boast a unique blend of luxury accommodation with the conveniences of an office. In addition to the Concorde La Fayette standard rooms, the hotel provides 200 entirely renovated deluxe rooms named Altitude 360, especially designed and fully equipped either for the business travelers or the international congress delegates. These elegant and comfortable Altitude 360 rooms are located between the 19th and the 24th floors, offering a unique panoramic view over Paris.
The Club La Fayette guarantees personalized service to all business guests, whatever their needs may be. Located at the top of the hotel, there is an executive floor offering luxurious surroundings, extensive business services and exceptional views over the city of lights.
Non-smoking rooms are available and all rooms are provided with room service. There are also private lounges and lifts, butler service, daily buffet breakfast and complimentary access to the fitness centre.
Concorde La Fayette has everything visitors in Paris could want in one place. Guests can dine in the new restaurant in the heart of the Concorde La Fayette were they can be tempted by a lunch or a dinner in brand new decor with an original concepts. In a modern and comfortable atmosphere, the restaurant, located at the lobby level, will offer a fantastic choice of buffets with menu at a reasonable price.
If guests would prefer to relax with a drink then Concorde La Fayette has two popular bars.

The Concorde La Fayette hotel is located 23 kilometers from the Roissy Charles de Gaulle Airport. It is ideally situated five minutes from the Arc de Triomphe, the Champs Elysees, and the financial district of La Defense.

More Information and Photos for Concorde La Fayette


Novotel Paris Tour Eiffel




Novotel Paris Tour Eiffel


Novotel Paris Tour Eiffel


Novotel Paris Tour Eiffel


Novotel Paris Tour Eiffel


Novotel Paris Tour Eiffel


Novotel Paris Tour Eiffel


Novotel Paris Tour Eiffel


Novotel Paris Tour Eiffel


Novotel Paris Tour Eiffel


Novotel Paris Tour Eiffel


Novotel Paris Tour Eiffel


Novotel Paris Tour Eiffel
Class: 4-Star Hotels
Location: Paris, France

This hotel is an ideal venue for seminars, conferences and conventions offering 2,200 sqm of modular rooms. In addition to the Blue Fitness Eiffel fitness center with pool and sauna (fees apply), guests on a business trip to Paris have the choice of a Japanese restaurant and a Bar.

The Novotel Paris Tour Eiffel features 764 Rooms, out of which 416 are non-smoking and 12 suites. Pets are accepted. 2 children can stay in their parents' room for free.
There are 2 Restaurants, one of which is the Benkay Japanese restaurant (washoku, teppanyaki, sushi bar), and the Tour Eiffel Café and La Seine lounge bar. 36 meeting rooms of varying capacity make sure they satisfy all customer meeting and conference needs.

The Novotel Paris Tour Eiffel is a 4 star hotel with 764 rooms overlooking the Seine, moments away from the Eiffel Tower.

More Information and Photos for Novotel Paris Tour Eiffel


Disney's Hotel Santa Fe


Class: 2-Star Hotels
Location: Paris, France

Disneyland® Resort Paris is situated 32 km (19 miles) East of Paris. The hotel is approximately 20 minutes walk from the Disney® Parks and Disney® Village or a few minutes by free shuttle.

More Information and Photos for Disney's Hotel Santa Fe