English Section Greek Section Company Profile Our Philosophy Testimonials Contact Info Email Us Employment Homepage
Gift Registries Greece Guides Cultural Sites
Greek Islands
Greek Destinations
Search Destinations
Find Hotel
Name
Search
Outgoing packages
Outbound Packages


Days / Overnights





Day 1


Αθήνα - Ρώμη

Αθήνα - Ρώμη

Rome, Italy

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Ρώμη. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα ελεύθεροι στο κέντρο της πόλης με τα φωτισμένα και επιβλητικά μνημεία και τα πολυκαταστήματα. Διανυκτέρευση.

Day 2


Ρώμη (Ξενάγηση πόλης)

Ρώμη (Ξενάγηση πόλης)

Rome, Italy: The Colosseum

Η πρωινή ξενάγηση είναι πεζοπορική μέσα από το ιστορικό κέντρο της πόλης. θα γνωρίσουμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Ρώμης: η μεγαλόπρεπη Βασιλική του Αγίου Πέτρου, την πλατεία Βενέτσια όπου δεσπόζει το μνημείο του Βίκτορα Εμμανουήλ και το περίφημο Παλάτσο Βενέτσια, από το μπαλκόνι του οποίου ο πολύς Μουσολίνι ανακοίνωσε την επίθεση εναντίον της Ελλάδας, το λόφο του Καπιτωλίου, που οι Ιταλοί τον λένε Καμπιντόλιο, και που ακόμα χρησιμοποιείται ως η Έδρα της Κυβέρνησης (δείτε τα δύο αγάλματα του Κάστορα και του Πολυδεύκη, δίδυμων γιων του Δία-μεταμορφωμένου σε κύκνο και της Λήδας), την Αρχαία Ρωμαϊκή Αγορά, η αψίδα του Μεγάλου Κωνσταντίνου , το τεράστιο Κολοσσαίο, κατασκευασμένο από το 75μ.Χ., χωρητικότητας πάνω από 50.000 θεατών (κατ' άλλους μέχρι και 87.000), με 80 εισόδους, τόπο θυσίας πολλών δούλων-μονομάχων αλλά και πολλών χιλιάδων άγριων ζώων (προσέξτε την αντίθεση ανάμεσα στα μαρμάρινα καθίσματα μόνο για τους αριστοκράτες σε σχέση με τα ολομάρμαρα θέατρα στην Ελλάδα!), την εκκλησία του Σαν Πιέτρο Ιν Βίνκολι. Το απόγευμα, ελεύθερος χρόνος για ατομικές δραστηριότητες, επισκέψεις σε μουσεία, ψώνια κλπ. Το βράδυ πιείτε τον καφέ σας σε κάποια από τις καταπληκτικές πλατείες της Ρώμης, αφού περιηγηθούμε την φωτισμένη πόλη.

Day 3


Ρώμη - Φλωρεντία (280 χιλμ)

Ρώμη - Φλωρεντία (280 χιλμ)

Italy:Florence, The Old Bridge (Ponte Vecchio)

Πρόγευμα και σήμερα θα κάνουμε την εκδρομή στη Φλωρεντία, την πόλη που γαλούχησε την Αναγέννηση. Θα θαυμάσουμε τον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας των Λουλουδιών, το Βαπτιστήριο, την πλατεία Ντέλα Σινιορία, το Παλάτσο Βέκιο, τους κήπους Μπόμπολι και τα ανάκτορα Πίτι και Στράτσι. Για το ελεύθερο απόγευμα σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την ανοικτή αγορά του Σαν Λορέντσο. Τακτοποίηση και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο μας στη Φλωρεντία.

Day 4


Φλωρεντία (Ελεύθερη Ημέρα)

Φλωρεντία (Ελεύθερη Ημέρα)

Φλωρεντία

Αληθινό δώρο για τους ταξιδευτές αυτή η ελεύθερη ημέρα! Χτες, με το που (πρωτο)είδαμε τη Φλωρεντία, καταλάβαμε πως αυτήν την πόλη χρειάζεσαι πολλές μέρες για να την γνωρίσεις! Σήμερα λοιπόν έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε τη βόλτα μας, να πάμε στα δεκάδες μουσεία και αξιοθέατα, να πιούμε το καφεδάκι μας, να τη φωτογραφήσουμε ή να πάμε στα πολλά καλά καταστήματά της για ψώνια.

Day 5


Φλωρεντία - Βενετία (260 χλμ. -Περιήγηση πόλης)

 Φλωρεντία - Βενετία (260 χλμ. -Περιήγηση πόλης)

Βενετία

Αναχώρηση με το πούλμαν για την μαγευτική Βενετία. Ξεκινάμε να γνωρίσουμε από κοντά τη ρομαντική αυτή πόλη διασχίζοντας με βαπορέτο το μεγάλο κανάλι με τα πανέμορφα αρχοντικά. Φτάνουμε στη φημισμένη πλατεία του Αγίου Μάρκου, όπου θα δούμε την εκκλησία του Αγίου Μάρκου, το παλάτι των Δόγηδων, τη σκάλα των Γιγάντων τον πύργο του Ωρολογίου (Μαυριτανών), τη γέφυρα Ριάλτο, τη γέφυρα των Αναστεναγμών, τις παλιές φυλακές. Τακτοποίηση σε ξενοδοχείο της περιοχής Μέστρε.

Day 6


Βενετία - Βερόνα - Μιλάνο (250 χιλμ)

Βενετία - Βερόνα - Μιλάνο (250 χιλμ)

Βενετία

Αναχώρηση το πρωί για Βερόνα, όπου στον περίπατο - περιήγηση μας θα δούμε την Αρένα, την Πιάτσα Μπρα, το σπίτι της Ιουλιέτας, καθώς και τον τάφο της. (Τον τάφο του γιατρού Μιμίκου και της Μαίρης, που αυτοκτόνησαν πέφτοντας από τον βράχο της Ακρόπολης δημιουργώντας έναν τοπικό αθηναϊκό θρύλο, γνωρίζει κανείς πού είναι;) Ακολούθως συνεχίζουμε για το Μιλάνο. Άφιξη τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθεροι στην αγορά της πόλης.

Day 7


Μιλάνο - Αθήνα (Πτήση επιστροφής)

Μιλάνο - Αθήνα (Πτήση επιστροφής)

Μιλάνο

Προετοιμασία για αναχώρηση. Μετάβαση στο αεροδρόμιο του Μιλάνου. Έλεγχος και πτήση επιστροφής.

Ευχαριστούμε που ταξιδέψατε μαζί μας.

Photo Albums