English Section Greek Section Company Profile Our Philosophy Testimonials Contact Info Email Us Employment Homepage
Gift Registries Greece Guides Cultural Sites
Greek Islands
Greek Destinations
Search Destinations
Find Hotel
Name
Search
Outgoing packages
Outbound Packages


Days / Overnights





Day 1


Αθήνα - Βιέννη

Αθήνα - Βιέννη

Austria, Vienna: Historical Center of the City

Συγκέντρωση το απομεσήμερο στο αεροδρόμιο και πτήση για Βιέννη. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ακολούθως, προτείνουμε περίπατο στην κεντρική Κέρτνερ-στράσε με την Όπερα και το σπίτι του Ρήγα Φερραίου. Πρώτη γνωριμία με την αυτοκρατορική πόλη.

Day 2


Βιέννη (Ξενάγηση πόλης)

Βιέννη (Ξενάγηση πόλης)

Αυστρία: Βιέννη

Θα επισκεφθούμε τα θερινά ανάκτορα της Μαρίας Θηρεσίας, το Σένμπρουν, που θεωρείται ισάξιο των Βερσαλλιών, θα δούμε το ανάκτορο Μπελβεντέρε και θα περιηγηθούμε την περίφημη λεωφόρο του Ρινγκ, όπου θα θαυμάσουμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Βιέννης, όπως το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα, το τετράγωνο των Μουσείων, την πύλη του Φραγκίσκου Ιωσήφ, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Ανακτορικό θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την Εκκλησία του Τάμματος, τη Φωτίφ Κίρχε. Στη συνέχεια θα καταλήξουμε στον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου και θα περιδιαβούμε την ιστορική συνοικία της ελληνικής παροικίας. Το βράδυ σας προτείνουμε το λούνα παρκ Prater και τον Πύργο του Δούναβη. Προαιρετική διασκέδαση στο Γκρίντσινγκ.

Day 3


Βιέννη (Μάγιερλινγκ - Μπάντεν)

Βιέννη (Μάγιερλινγκ - Μπάντεν)

Αυστρία: Βιέννη

Αναχώρηση για τα περίφημα Βιεννέζικα Δάση. Εκεί στην τοποθεσία Μάγιερλινγκ, θα δούμε το άλλοτε κυνηγετικό περίπτερο των Αψβούργων, το μοναστήρι του Χαϊλιγκενκρόιτς και τη γνωστή λουτρόπολη Μπάντεν. Ελεύθερο απόγευμα στο κέντρο της Βιέννης, όπου μπορείτε να επισκεφθείτε την αγορά της Βιέννης στις οδούς Κέρτνερστράσε, Γκράμπεν και Μαριαχιλφερστράσε, ή να απολαύσετε τον καφέ σας σε κάποιο Konzertcafe και να γευθείτε έναν υπέροχο βιεννουά υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής.

Day 4


Βιέννη - Πτήση Επιστροφής

Βιέννη - Πτήση Επιστροφής

Austria, Vienna: The City Hall of Vienna

Πρόγευμα, μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής.

Ευχαριστούμε που ταξιδέψατε μαζί μας.