English Section Greek Section Company Profile Our Philosophy Testimonials Contact Info Email Us Employment Homepage
Gift Registries Greece Guides Cultural Sites
Greek Islands
Greek Destinations
Search Destinations
Find Hotel
Name
Search
Outgoing packages
Outbound Packages


Days / Overnights





Day 1


Αθήνα - Λονδίνο (Πανοραμική ξενάγηση πόλης)

Αθήνα - Λονδίνο (Πανοραμική ξενάγηση πόλης)

Λονδίνο Γέφυρα στον Τάμεση

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Λονδίνο. Μια μητρόπολη γεμάτη ζωή που αλλάζει και διαφοροποιείται συνεχώς, συνδυάζοντας το παρελθόν με το παρόν. ‘‘Αν έχεις κουραστεί από το Λονδίνο, έχεις κουραστεί από την ζωή’’ είχε πει ο Samuel Johnson. Άφιξη και αμέσως αρχίζει η ξενάγησή μας για τη γνωριμία μας με τη Βρετανική πρωτεύουσα. Η Μαρμπλ Αρτς, η ξακουστή Μαρμάρινη Αψίδα, το Χάϋντ Παρκ, τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, ο Τάμεσης με τις ονομαστές γέφυρες, το London Eye, το Κοινοβούλιο με το Μπιγκ Μπεν, ο Πύργος του Λονδίνου, ο Καθεδρικός Ναός του Αγίου Παύλου και η Τράπεζα της Αγγλίας, θα μας εντυπωσιάσουν. Μεταφορά στο ξενοδοχείο σας.

Το βράδυ πιείτε μια μπίρα σε μια παμπ ή ένα κοκτέιλ στο μπαρ Met των διασημοτήτων και στο μπαρ του πύργου Oxo με την υπέροχη θέα. Χορέψτε σε ένα κλαμπ, όπως το Ministry of Sound ή χαλαρώστε ακούγοντας ζωντανή τζαζ στο Ronnie Scott’s.

Day 2


Λονδίνο: Προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στην Οξφόρδη και το Στράτφορντ

Λονδίνο: Προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στην Οξφόρδη και το Στράτφορντ

Οξφόρδη

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Ακολουθείστε μας στη προαιρετική ολοήμερη εκδρομή μας: πρώτος μας σταθμός η Οξφόρδη, πασίγνωστη πανεπιστημιούπολη, θεμέλιο της Αγγλοσαξονικής παιδείας. Στη συνέχεια, το Στράτφορντ Ον Έιβον, πανέμορφο και γραφικά κτισμένο στις όχθες του Έιβον, η πόλη που γεννήθηκε και δημιούργησε ο θεατροφιλόσοφος Σέξπιρ. Aργά το απόγευμα επιστροφή στο Λονδίνο.

Όσοι δεν αποφασίσουν να συμμετάσχουν στην εκδρομή δεν θα πλήξουν! Το Λονδίνο είναι γεμάτο ενδιαφέροντα! Tο βράδυ μπορείτε να βρεθείτε στο Γουέστ Εντ και απολαύσετε κάποιο από τα καταπληκτικά μιούζικαλ.

Day 3


Κρουαζιέρα στον Τάμεση - Ελεύθερη ημέρα

Κρουαζιέρα στον Τάμεση - Ελεύθερη ημέρα

Λονδίνο: Κρουαζιέρα στον Τάμεση

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Σήμερα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εισιτήριο που σας έχουμε δώσει για την Κρουαζιέρα στον Τάμεση (δεν περιλαμβάνονται μεταφορές ή ξενάγηση). Το εισιτήριό σας, έχει ισχύ για όλη την ημέρα και μπορείτε να συνδυάσετε την κρουαζιέρα με επίσκεψη σε πολλά αξιοθέατα και μουσεία του Λονδίνου, καθώς το πλοιάριο σταματά σε κεντρικά σημεία της πόλης. Η κρουαζιέρα κατά μήκος του Τάμεση, θα σας προσφέρει φαντασμαγορικές όψεις του Λονδίνου, περνώντας από πολλά ιστορικά αξιοθέατα, βλέποντας επίσης τη νέα οικιστική περιοχή των Ντόκλαντς και μέχρι το Γκρίνουιτς. Στο γραφικό Γκρίνουιτς, μπορείτε να δείτε το Εθνικό Ναυτικό Μουσείο που παρουσιάζει την ιστορία της βρετανικής ναυτιλίας και είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο. Ψηλά στο Βασιλικό πάρκο, φιλοξενείται το Βασιλικό Αστεροσκοπείο. Μεγαλοπρεπή κτίρια, αγορές που σφύζουν από ζωή και μια χαρακτηριστική ναυτική ατμόσφαιρα - όλα μαζί το κάνουν ένα ωραίο μέρος που αξίζει μια επίσκεψη.

Για το βράδυ σας προτείνουμε ένα νυχτερινό γύρο και να καταλήξετε στη Γέφυρα του Λονδίνου και να πιείτε το ποτό σας, δίπλα στη φωταγωγημένη γέφυρα.

Day 4


Λονδίνο (Ελεύθερη ημέρα για αγορές ...και όχι μόνο!)

Λονδίνο (Ελεύθερη ημέρα για αγορές ...και όχι μόνο!)

Λονδίνο περιοχή Westminster από ψηλά

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και ημέρα ελεύθερη. Το πρόβλημα δεν είναι τι να κάνετε, αλλά τι να προκάνετε. Ίσως δεν υπάρχει άλλη πόλη με τόσα πολλά και ειδικά μουσεία, με τόσες σημαντικές πινακοθήκες. Για αγορές, το Λονδίνο έχει περισσότερα καταστήματα διεθνών σχεδιαστών από το Παρίσι. Από τη Marble Arch στα δυτικά, μέχρι τη High Holborn στα ανατολικά, η Οxford Street εκτείνεται επί 2,5 χλμ., σχηματίζοντας έναν από τους πιο πολύβοους εμπορικούς δρόμους του Λονδίνου. Η γέφυρα Millennium Bridge διασχίζει τον Τάμεση από το ναό του Αγίου Παύλου ως την πινακοθήκη Tate Modern, που περιλαμβάνει έργα του Τζάκσον Πόλοκ, του Άντι Γουόρχολ και άλλων. Θα θαυμάσετε έργα από Ρενουάρ μέχρι Ραφαήλ στην Εθνική Πινακοθήκη, τραπέζια του Isamu Noguchi και καπέλα του Philip Treacy στο Μουσείο Ντιζάιν. Υπάρχουν περίπου 300 εκθεσιακοί χώροι και μουσεία, σε πολλά από τα οποία η είσοδος είναι ελεύθερη. Επίσης όπερα, μπαλέτο, κλασική μουσική και θέατρο παγκοσμίου φήμης. Για το βράδυ, στο Λονδίνο τα νυχτερινά κέντρα προσφέρουν κάθε είδους μουσική.

Day 5


Λονδίνο - Εκδρομή διάρκειας μισής ημέρας στον Πύργο του Ουίνδσορ - Αθήνα

Λονδίνο - Εκδρομή διάρκειας μισής ημέρας στον Πύργο του Ουίνδσορ - Αθήνα

Λονδίνο Γέφυρα στον Τάμεση

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Ετοιμάστε τις αποσκευές σας και ακολουθείστε μας το σημερινό πρωινό στην εκδρομή λίγο έξω από το Λονδίνο, στο Ουίνδσορ, για να γνωρίσουμε τη μόνιμη κατοικία, τα τελευταία 860 χρόνια, της Βασιλικής οικογένειας. Κτισμένο το πανέμορφο χωριό στις όχθες του Τάμεση, διατηρεί αναλλοίωτη την αρχιτεκτονική του 18ου αιώνα, ενώ το επιβλητικό Κάστρο δεσπόζει στο χώρο. Στην επίσκεψη μας στο Κάστρο του Ουίνδσορ δεν περιλαμβάνεται η είσοδος σε αυτό, αυτή πληρώνεται επί τόπου. Αν την ημέρα πραγματοποίησης της εκδρομής είναι κλειστά λόγω του δικαιώματος της χρησιμοποίησης των διαμερισμάτων από την Βασιλική οικογένεια, δεν θα πραγματοποιηθεί η επίσκεψη του. Το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα. Ευχαριστούμε που ταξιδέψατε μαζί μας.