English Section Greek Section Company Profile Our Philosophy Testimonials Contact Info Email Us Employment Homepage
Gift Registries Greece Guides Cultural Sites
Greek Islands
Greek Destinations
Search Destinations
Find Hotel
Name
Search
Outgoing packages
Outbound Packages


Days / Overnights





Day 1


Αθήνα - Πάτρα

Συγκέντρωση αργά το απόγευμα (18:00) και αναχώρηση για Πάτρα. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι της Βενετίας (23:59). Στον ελεύθερο χρόνο σας μπορείτε να διασκεδάσετε στους πολυτελείς χώρους αναψυχής του πλοίου. Διανυκτέρευση εν πλω.

Day 2


Αθήνα - Πάτρα

Συγκέντρωση αργά το απόγευμα (18:00) και αναχώρηση για Πάτρα. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι της Βενετίας (23:59). Στον ελεύθερο χρόνο σας μπορείτε να διασκεδάσετε στους πολυτελείς χώρους αναψυχής του πλοίου. Διανυκτέρευση εν πλω.

Day 3


Βενετία

Άφιξη το πρωί στη Βενετία. Ακολουθεί ξενάγηση. Μεταφορά με το βαπορέττο στο ιστορικό κέντρο της Γαληνοτάτης. Θα ξεκινήσουμε από το νησί του Αγίου Μάρκου, ένα από τα 118 νησάκια που αποτελούν τη Βενετία και συνδέονται από περίπου 400 γέφυρες. Η πλατεία του Αγίου Μάρκου έχει χαρακτηριστεί από τον Ναπολέοντα ως «το ωραιότερο σαλόνι του κόσμου». Εδώ θα δούμε τα ‘παλαιά’ και ‘νέα κυβερνεία’ και την ‘Ναπολεόντεια πτέρυγα’, τον πύργο του ρολογιού, φημισμένο για τους Μόρι (τα μπρούτζινα αγάλματα που χτυπούν τις ώρες), την έξοχη βυζαντινή βασιλική του Αγίου Μάρκου, και δίπλα το περίφημο παλάτι των Δόγηδων και την γέφυρα των στεναγμών. Χρόνος ελεύθερος, μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

Day 4


Βενετία - Πάντοβα - Βερόνα - Σιρμιόνε

Πρόγευμα και αναχώρηση για ολοήμερη εκδρομή. Θα ξεκινήσουμε με επίσκεψη και περιήγηση της Πάντοβα, μια από τις μεγαλύτερες και ομορφότερες πόλεις της βόρειας Ιταλίας. Εν συνεχεία μικρή στάση στην όμορφη πόλη της Βερόνα. Περνώντας την επιβλητική κεντρική πύλη του ιστορικού κέντρου της πόλης, θα βρεθούμε στην Πιάτσα Μπρα όπου μας θα δούμε την Ρωμαϊκή Αρένα, το παλάτι Barbieri, το σπίτι της Ιουλιέτας, καθώς και τον τάφο της και φυσικά πολλά υπαίθρια cafes, πιτσαρίες και τρατορίες. Τελευταίος μας σταθμός η μαγευτική λίμνη Garda, που στα γαλήνια νερά της καθρεπτίζονται οι πλαγιές των παρακείμενων Αλπικών βουνών. Επίσκεψη στη γραφική αλλά και ιστορική χερσόνησο του Sirmione με τα στενά σοκάκια, χτισμένη μέσα σε μεσαιωνικό ιστορικό κέντρο με μεγαλοπρεπή κτίρια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

Day 5


Καρναβάλι Βενετίας

Πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος. Νωρίς το μεσημέρι αναχώρηση για το Βενετσιάνικο Καρναβάλι. Υπόλοιπο ημέρας στη διάθεση σας για να το γνωρίσετε! Μάσκες, ξυλοπόδαροι, ντόμινο, τροβαδούροι, χορευτές, μασκαράδες, υπέροχα κοστούμια, όλα μαζί σε ένα ατελείωτο ξεφάντωμα. Μπορείτε να πιείτε καφέ σε ένα από τα κομψά καφέ της πλατείας και να περπατήσετε στα γραφικά και στολισμένα σοκάκια. Αισθανθείτε την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα της Βενετίας και του Καρναβαλιού της. Συνάντηση σε καθορισμένη ώρα και επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

Day 6


Βενετία - Aνκόνα

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το ανεξάρτητο κρατίδιο του Σαν Μαρίνο, βόλτα στο Ιστορικό κέντρο και συνεχίζουμε για την Ανκόνα, τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για Πάτρα. Διανυκτέρευση εν πλώ.

Day 7


Πάτρα - Αθήνα

Άφιξη στο λιμάνι της Πάτρας και άμεση αναχώρηση για Αθήνα.