English Section Greek Section Company Profile Our Philosophy Testimonials Contact Info Email Us Employment Homepage
Gift Registries Greece Guides Cultural Sites
Greek Islands
Greek Destinations
Search Destinations
Find Hotel
Name
Search
Outgoing packages
Outbound Packages


Days / Overnights





Day 1


Πτήση για Πάλμα και Ξενάγηση της πόλης

Πτήση για Πάλμα και Ξενάγηση της πόλης

Palma Mallorca

Συγκεντρωνόμαστε τπ πρωί στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και πετάμε για την πρωτεύουσα της Μαγιόρκας, την Πάλμα. Μόλις φθάσουμε θα κάνουμε ξενάγηση στα σπουδαιότερα αξιοθέατα της πόλης, τον Καθεδρικό Ναό, το Κάστρο Μπελβέρ και θα περπατήσουμε στα γραφικά καλντερίμια της Παλιάς Πόλης. Κατόπιν θα τακτοποιηθούμε στα ξενοδοχεία μας, θα μας γίνει εκδρομική ενημέρωση και ο υπόλοιπος χρόνος μας είναι ελεύθερος.

Day 2


Προαιρετική εκδρομή: Manacor - Σπήλαιο του Δράκου - Safari Park

Προαιρετική εκδρομή: Manacor - Σπήλαιο του Δράκου - Safari Park

Mallorca

Ολοήμερη εκδρομή στην ανατολική πλευρά του νησιού. Σταματούμε στο Μανακόρ, στην έκθεση του πασίγνωστου Εργαστηρίου Κατασκευής Μαργαριαριών Orchidea. Επόμενη στάση στο Σπήλαιο του Δράκου, με θαυμάσια ακουστική, όπου θα απολαύσουμε μία συναυλία στον χώρο μιας υπόγειας λίμνης. Όποιοι θέλουν μπορούν να κάνουν το μπάνιο τους στο λιμανάκι του γραφικού Πουέρο Κρίστο. Μετά θα επισκεφτούμε το Σαφάρι Παρκ, όπου πάρχουν άγρια ζώα, ιπποπόταμους, μπαμπουίνους, αντιλόπες κλπ, στο φυσικό τους περιβάλλον. Επιστρέφουμε το απόγευμα, αλλά, αν έχετε ακόμα κέφι, υπάρχει το Son Amar, ένα διεθνές φαντασμαγορικό πολυθέαμα.

Day 3


Βαλντεμόσα: Προαιρετική Εκδρομή

Βαλντεμόσα: Προαιρετική Εκδρομή

Palma Mallorca

Σήμερα προτείνουμε μια εκδρομή λίγων ωρών προς μια μαγευτική πόλη της ενδοχώρας, σε μία από τις πιο όμορφες περιοχές της Μαγιόρκας. Θα επισκεφθούμε το κάστρο-μοναστήρι της Cartuja, πολύ ενδιαφέρον δείγμα μεσαιωνικής εκκλησιαστικής αρχιτεκτονικής. Εδώ έζησαν, το χειμώνα του 1838, ο Σοπέν με την Γεωργία Σάνδη, ένα ζευγάρι που ο πολύκροτος έρωτάς του έγινε κάποτε πρωτοσέλιδος στην Ευρώπη και που ενέπνευσε στον συνθέτη μερικές από τις ωραιότερες συνθέσεις του. Επίσης θα επισκεφθούμε το πολιτιστικό κέντρο Costa Nord de Valldemossa, χρηματοδοτούμενο από τον αμερικανό ηθοποιό Μάικλ Ντάγκλας, όπου θα προβληθούν δύο ντοκιμαντέρ για την ιστορία του νησιού στην ελληνική γλώσσα. Στο ελεύθερο χρόνο μας θα περιδιαβούμε τα γραφικά δρομάκια που διατηρούν τον μεσαιωνικό τους χαρακτήρα.

Day 4


Ίμπιζα: Προαιρετική εκδρομή

Ίμπιζα: Προαιρετική εκδρομή

Ibiza

Σήμερα θα κάνουμε μία ημερήσια εκδρομή στην Ίμπιζα, και σας καλούμε να δηλώσετε συμμετοχή. Η Ίμπιζα, που οι Ισπανοί την λένε Ίμπιθα, είναι ένα νησάκι κοντά στην Μαγιόρκα, που μετά από αιώνες έγινε και αυτοκίνητο! Θα πραγματοποιήσουμε ένα γύρο του νησιού με λεωφορείο. Θα κάνουμε κατά σειρά στάσεις στο Portinat για μπάνιο, στο Saint Anthony, δυτικά, που είναι κέντρο διασκέδασης της Ίμπιθα, στην παραλία Salnas για απογευματινό μπάνιο ή καφέ, στα μπαράκια της παραλίας στο νότο και, τέλος, στην πρωτεύουσα Ελμπίσα. Θα γυρίσουμε στην Πάλμα αργά το βράδυ.

Day 5


Formendor: Προαιρετική εκδρομή

Formendor: Προαιρετική εκδρομή

Πάλμα

Μία προαιρετική εξόρμηση για να χαρούμε τις φυσικές ομορφιές στο βόρειο τμήμα του νησιού. Φθάνοντας εκεί, επιβιβαζόμαστε σε πλοιάριο για να πλεύσουμε παράλληλα με τις ακτές, όπου θα κάνουμε και το μπάνιο μας. Συνεχίζοντας φτάνουμε σε μία από τις ωραιότερες παραλίες του νησιού, το Formendor, όπου θα κάνουμε ...κι άλλο μπάνιο. Θα πάρουμε το γεύμα μας στο πλοίο και μετά, επισκεπτόμαστε με λεωφορείο το Ακρωτήριο, για να απολαύσουμε την καταπληκτική θέα. Επιστροφή το απόγευμα.

Day 6


Marineland: Προαιρετική εκδρομή

Marineland: Προαιρετική εκδρομή

Mallorca

Σήμερα λέμε να σας πάρουμε στο πάρκο για να παρακολουθήσουμε μία εντυπωσιακή παράσταση με δελφίνια. Μετά μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας.

Day 7


Πάλμα - Πτήση επιστροφής

Πάλμα - Πτήση επιστροφής

Πάλμα

Η ημέρα είναι ελεύθερη για να την περάσετε όπως ο καθένας επιθυμεί. Το βράδυ θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για να πάρουμε το αεροπλάνο του γυρισμού.


Photo Gallery




Mallorca


Mallorca