English Section Greek Section Company Profile Our Philosophy Testimonials Contact Info Email Us Employment Homepage
Gift Registries Greece Guides Cultural Sites
Greek Islands
Greek Destinations
Search Destinations
Find Hotel
Name
Search
Outgoing packages
Outbound Packages


Days / Overnights





Day 1


Αθήνα - Παρίσι

Αθήνα - Παρίσι

Παρίσι

Συγκέντρωση το πρωί στο αεροδρόμιο, έλεγχος και πτήση για Παρίσι. Άφιξη, πανοραμική περιήγηση της πόλης, μετάβαση και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Πρώτη γνωριμία με την Πόλη του Φωτός. Ελεύθερος χρόνος για περίπατο στις γραφικές γωνίες της πόλης που διασχίζει ο Σηκουάνας. Προτείνουμε μία ρομαντική βόλτα με τα περίφημα "Κρουαζιερόπλοια του Σηκουάνα", τα γνωστά και ως πλοία-Μύγες, αν και υπάρχουν και άλλες θεωρίες που εξηγούν το τέτοιο όνομά τους στα Γαλλικά. Οι πιο ρομαντικοί μπορούν να απολαύσουν και ένα δείπνο υπό το φως των κεριών, σερβιρισμένο στο κατάστρωμα του κρουαζιερόπλοιου! Αν και ένας περίπατος στη γραφική Μονμάρτη δεν είναι καθόλου λιγότερο ρομαντικός!

Day 2


Παρίσι (Περιήγηση πόλης)

Παρίσι (Περιήγηση πόλης)

Παρίσι

Μετά το πρόγευμα αρχίζουμε την ξενάγηση της πόλης. Ακολουθώντας τη χρονολογική και καλλιτεχνική εξέλιξη του Παρισιού θα δούμε το νησάκι Λα Σιτέ, την γέφυρα Ποντ Νεφ, την Ακαδημία, την Σχολή Καλών Τεχνών, τις Φυλακές και το Δικαστικό Μέγαρο, την Παναγία των Παρισίων, την πλατεία και το θέατρο Σατελέ, το Συντριβάνι του Φοίνικα, τις φημισμένες πυραμίδες του Λούβρου, την Αψίδα του Θριάμβου, την λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, την Πλατεία Ομονοίας (Πλας ντε λα Κονκόρντ), το Μνημείο των Απομάχων με τον Τάφο του Ναπολέοντα, τον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό που σήμερα έχει μετατραπεί σε μουσείο (Κε ντ' Ορσέ), την Γέφυρα του Αλεξάνδρου του 3ου, την Εκκλησία της Μαρίας της Μαγδαληνής και την Όπερα.

Για το βράδυ σας προτείνουμε περίπατο στη γραφική συνοικία των Λατίνων (Καρτιέ Λατέν), ή επίσκεψη σε κάποιο από τα διεθνούς φήμης καμπαρέ.

Day 3


Παρίσι (Ξενάγηση στο Λούβρο- Εκδρομή στις Βερσαλλίες)

Παρίσι (Ξενάγηση στο Λούβρο- Εκδρομή στις Βερσαλλίες)

Παρίσι Ποταμόπλοιο στον Σηκουάνα με φόντο το Ηλιοβασίλεμα

Η σημερινή μας ξενάγηση, μετά το πρόγευμα, θα μας φέρει στο ανάκτορο-μουσείο του Λούβρου. Το Λούβρο είναι τόσο μεγάλο που, ακόμα και αν περάσουμε απ’ όλες τις αίθουσες τρέχοντας, θα χρειαστούμε πολλές ώρες, Σε αυτή τη πρώτη επίσκεψη θα θαυμάσουμε μερικά από τα παγκόσμια αριστουργήματα τέχνης, ανάμεσά τους η Τζοκόντα, η Αφροδίτη της Μήλου, η Νίκη της Σαμοθράκης κ.α. τα οποία φιλοξενεί, όπως επίσης και την Ελληνική, τη Ρωμαϊκή και ένα μέρος της Αιγυπτιακής πτέρυγας. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τα ανάκτορα των Βερσαλλιών. Η ξενάγηση στο παλάτι, στα βασιλικά διαμερίσματα και στην Αίθουσα των Κατόπτρων (όπου υπογράφηκε η συνθήκη των Βερσαλλιών το 1919), θα μας δώσει την εικόνα της απερίγραπτης χλιδής και της παντοδυναμίας του Βασιλιά Ήλιου και των άλλων Λουδοβίκων καθώς και της τεράστιας δυναμικής της λαϊκής εξέγερσης που τους ανέτρεψε. Θα επισκεφθούμε και τους καταπληκτικούς κήπους του Λουδοβίκου, που αποτέλεσας σημείο αναφοράς στην εποχή τους και αντικείμενο μίμησης από τους περισσότερους βασιλικούς οίκους στην Ευρώπη. Το απόγευμα ελεύθερο για έναν περίπατο στην πανέμορφη πόλη ή για μία βόλτα για αγορές. Για το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετική διασκέδαση σε κάποιο από τα καμπαρέ του Παρισιού.

Day 4


Παρίσι, Eurodisney

Παρίσι, Eurodisney

Παρίσι Eurodisney

Σήμερα θα ξαναγίνουμε όλοι παιδιά! Θα περάσουμε όλη την ημέρα μας στον παραμυθένιο χώρο της εξωπραγματικής Ντίσνεϊλαντ. Περιπλανηθείτε στη Main Street, επισκεφθείτε τον πύργο της Ωραίας Κοιμωμένης, την σπηλιά των πειρατών, τη χώρα του Πίτερ Παν, του Πινόκιο και της Χιονάτης. Ζήστε την περιπέτεια στην Άγρια Δύση, στο Βουνό των Κεραυνών, περπατήστε στα βήματα του Ιντιάνα Τζόουνς και φωτογραφηθείτε με τους πασίγνωστους ήρωες της Disney. Το απόγευμα επιστροφή στο Παρίσι.

Day 5


Παρίσι - Αθήνα

Παρίσι - Αθήνα

Παρίσι Αψίδα του Θριάμβου

Προετοιμασία για αναχώρηση. Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

Novotel Paris Tour Eiffel




Novotel Paris Tour Eiffel


Novotel Paris Tour Eiffel


Novotel Paris Tour Eiffel


Novotel Paris Tour Eiffel


Novotel Paris Tour Eiffel


Novotel Paris Tour Eiffel


Novotel Paris Tour Eiffel


Novotel Paris Tour Eiffel


Novotel Paris Tour Eiffel


Novotel Paris Tour Eiffel


Novotel Paris Tour Eiffel


Novotel Paris Tour Eiffel
Class: 4-Star Hotels
Location: Paris, France

This hotel is an ideal venue for seminars, conferences and conventions offering 2,200 sqm of modular rooms. In addition to the Blue Fitness Eiffel fitness center with pool and sauna (fees apply), guests on a business trip to Paris have the choice of a Japanese restaurant and a Bar.

The Novotel Paris Tour Eiffel features 764 Rooms, out of which 416 are non-smoking and 12 suites. Pets are accepted. 2 children can stay in their parents' room for free.
There are 2 Restaurants, one of which is the Benkay Japanese restaurant (washoku, teppanyaki, sushi bar), and the Tour Eiffel Café and La Seine lounge bar. 36 meeting rooms of varying capacity make sure they satisfy all customer meeting and conference needs.

The Novotel Paris Tour Eiffel is a 4 star hotel with 764 rooms overlooking the Seine, moments away from the Eiffel Tower.

More Information and Photos for Novotel Paris Tour Eiffel