English Section Greek Section Company Profile Our Philosophy Testimonials Contact Info Email Us Employment Homepage
Gift Registries Greece Guides Cultural Sites
Greek Islands
Greek Destinations
Search Destinations
Find Hotel
Name
Search
Outgoing packages
Company Profile

Välkomna till Grekland och Windmills Travel

Vi tackar Er för att ni har besökt vår hemsida. I det följande var så goda och läs en beskrivning av vårt företag. Vi ber om ursäkt för att vi inte ännu kunnat framställa våra sidor på Svenska.

Vårt företag Windmills Travel & Tourism, är en inländsk resebyrå som bildades år 1979 på den Kykladiska ön Tinos. Baserade på en konstant uppåtgående utveckling inom resebyrå branschen, anrättade vi ett filialkontor på ön Mykonos, vilket också utgjorde sätet för vår verksamhet sedan år 1991. Med årens gång, lyckades vi bli det största företaget inom vår bransch och inom den Kykladiska marknaden. Vi är erkända av den Grekiska Statens Turistbyrå (ΕΟΤ), medlemmar i de Grekiska Researrangörernas Förbund (ESTP) samt i de Amerikanska Researrangörernas Förbund (ASTA). Våra tjänster inriktar sig inte längre bara på resemålen Aten, Mykonos och Tinos, utan också på de övriga Kykladerna (Santorini, Paros, Naxos) men också alla andra vackra och uppskattade platser i Grekland: Kreta, Greklands största ö där den europeiska civilisationen gjorde sina första steg, de soliga Tolvöarna, Egeiska havets sydöstra del (med Rhodos utgörande områdets viktigaste färdmål, samt Kos), på de gröna Joniska öarna med den rikaste kulturella traditionen i Greklands moderna historia (huvudsakligen representerande av ön Korfu), och sist men inte minst, på Greklands mest traditionella plats, mitt i landets centrum, nämligen den Peloponnesiska halvön. \r\n

\"\"Vi aktiverar oss huvudsakligen i representationen av utländska researrangörer och resebyråer från alla Europeiska länder men också USA. Vi sysselsätter oss speciellt med skräddarsydda resor efter kundens önskemål och behov. Varje säsong åtar vi oss därtill administrationen av en rad bäddar (ca 300) på Mykonos (exklusiva administrationsrättigheter). Under säsongen, är vi ansvariga för tillhandahållandet av tjänster för våra medarbetares kunder, vilket inkluderar hantering och utförande av bokningar, transporter, rundturer och biljettutgivning. Vi ställer också våra kontor till förfogande för våra medarbetares representanter samt hjälper till med allt angående flygplatsen och andra statliga myndigheter.

\r\n

En annan stor bransch inom vilken vi aktiverar oss som specialister är anordnandet av gruppresor anpassade för kunder med speciella behov, såsom bröllopsresor för nygifta, för äldre människor, temaresor, o.s.v. Vi är också specialister på resor för den homosexuella kundkretsen, vilken också utgör en stor del av våra kunder på Mykonos. Vårt företag erbjuder logi i omsorgsfullt utvalda gayvänliga hotell, samt andra nödvändiga tjänster såsom transport men också värdefull rådgivning, information och förslag beträffande sevärda platser och olika aktiviteter. Genom vår specialistavdelnings ihärdiga arbete, har vi lyckats utgöra de absolut bästa researrangörerna i Grekland för homosexuella. Vi är därtill medlemmar i de Internationella Gayreseföretagens samarbetsorganisation (IGLTA).

\r\n

Var så goda!

\r\n

Vår mångåriga erfarenhet, tillåter oss erbjuda ett brett urval av tjänster:

\r\n
  \r\n
 • Logi\r\n
\r\n

Komplett katalog som inkluderar allt från femstjärniga hotell till enklare rum, inackorderingsställen, studios och lägenheter.

\r\n
  \r\n
 • Transport\r\n
\r\n

Genom användandet av våra privatbilar men också i samarbete med öns bussföretag.

\r\n
  \r\n
 • Gästfrihet\r\n
\r\n

Även om ert program inte inkluderar kostnaden för speciell representant, har vi möjlighet att erbjuda person från vår personal som kommer att ta väl hand om era kunder.

\r\n
  \r\n
 • Färdledningspaket \r\n
\r\n

Inkluderar ett brett urval av lämpliga kombinationer för de mest populära platserna i Grekland!

\r\n
  \r\n
 • Utflykter och Sportaktiviteter\r\n
\r\n
  \r\n
 • Biluthyrning\r\n
\r\n
  \r\n
 • Biljettutgivning\r\n
\r\n

Vi erbjuder de bästa priserna på resepaket, flyg -och- båtbiljetter. Alltid efter era önskemål och behov!

\r\n
  \r\n
 • VIP \r\n
\r\n

Annordnande av temaresor, privat färdledning VIP, yachtuthyrning, villauthyrning, exklusiva kryssningar o.s.v. – Låt oss bara veta vad ni önskar och vi kommer att tillfredställa varje önskemål!

\r\n

Om det är något ni undrar över, om ni vill framföra era synpunkter, eller om ni behöver ytterligare information, tveka inte att kontakta oss på Windmills Travel. Vår erfarna personal kommer att besvara alla era frågor, vänligt, professionellt, snabbt och effektivt. Vi står alltid till ert förfogande, alltid redo att täcka alla era resebehov i Grekland.